Alt godt at vide om hårextensions

Er det første gang du skal have hårextensions, så kan det godt være forvirrende. Der findes nemlig mange forskellige typer, som passer til de mange forskellige behov folk har. Man skal også sørge for at passe godt på dem, så de ikke bliver ødelagte. Men hvilken type passer til dig, og hvordan plejer du dit hår bedst muligt når du skal have extensions påsat? Hvis du er i tvivl, så følg med her og få en idé om hvordan du passer bedst på dem du vælger at få! 

Nail hair extensions 

Har du brug for hårextensions der holder længe og giver et fyldigt look, så er nail hair extensions noget for dig. Her får du nemlig extensions der er forlimede, som ved hjælp af varme bliver fæstnet ved hårbunden. Disse hårextensions findes i forskellige længder, farver og former, og holder i op til 12 uger. De er fleksible og lette at skjule, så du ikke skal være bekymret for om folk kan se dem. Hver 2-3 måned kan du få rykket dem tættere på hårbunden, så de altid sidder som de skal. Leder du efter det mest naturlige look, er disse klart anbefalelsesværdige, da totterne giver det mest naturlige resultat. 

Tape extensions 

Har du meget tyndt hår, kan det være en fordel at vælge tape extensions. Med disse får du nemlig et fyldigt, effektfuldt og langt hår. Denne type af hårextensions bliver påsat i baner med, og kan nemt genbruges. Derfor kan du med fordel tage dem ud når det lyster og sætte dem på igen. Det er naturligvis her vigtigt, at du har helt tørt og nyvasket hår når du påsætter dem, da de dækker et større område af gangen. Derudover bør du ikke vaske håret med alt for varmt vand, når du har extensions i, da det hurtigt kan miste glansen. 

Generelle tips til pleje af håret

Det kan være en god idé at vaske håret 1-2 gange om ugen, men sørg altid for at have redt håret inden hårvask. Har du filtret hår, får du muligvis ikke vasket dine extensions fuldstændig. Du kan med fordel med en hårkur i ny og næ, for at bevare glansen i håret. Når du vasker håret med shampoo, så sørg for at gøre det i nedadgående bevægelser. Når du er færdig med hårvasken, bør du altid lade håret lufttørre. Er du på vej i seng efterfølgende, skal du også huske at flette håret let for at bevare dine hårextensions. Husker du dette, skal det hele nok gå!