Ønsker du en brystforstørrelses operation?

Der er mange årsager til hvorfor en kvinde søger efter at få en brystforstørrelses operation. Det kan være vedkommende ikke bryder som om deres bryster til at starte med, ofte kan det være fordi man ikke føler ens naturlige bryster er store nok, eller måske sidder de ikke helt rigtigt? Brystforstørrelse implantat kan hjælpe med at give dine bryster et helt nyt look. Men denne slags operation er ikke helt nemt, og derfor skal man også huske at undersøge inden for brystforstørrelse implantat og hvordan selve operationen foregår, før man kan kaster sig ud i noget.

Ting du bør gøre inden du træffer dit store valg

Det kan være en god ide at tjekke de forskellige hospitaler og klinikkers hjemmesider, for at vide hvordan deres procedure foregår. På denne måde ved du hvad du kommer ind til. Nogle vælger også at trække sig fra, når de hører om tiden efter operationen, da det også kan være vigtigt at passe rigtigt godt på, samt få slappet af hvilet sig efter den store operation. En typisk operation kan vare fra 60 til 90 minutter. Efter operationen vil der følgende forekommer smerter, hævelse og mærker. Derfor er det vigtigt man hviler sig og forholder sig i ro. For mange er det også en god ide at vurdere, om de har tiden til at være derhjemme for at heale efter forløbet.

Risiko efter brystforstørrelse af implantat

Der kan også være risiko for ikke ønskede resultater efter operationen. Der er en lille sandsynlighed for at dine kommende bryster ikke er helt symmetriske, disse risikofaktorer er også noget man skal tage hensyn til, inden man vil under kniven. Der kan selvfølgelig også være risici for at healings processen ikke går helt som planlagt, derfor er det meget vigtigt at man følger lægens instrukser efter operationen, for at være sikker på man opnår det helt rigtige resultat.