Apple watch er blevet den helt store dille

Går du op i mode, eller elsker du bare elektronik, så vil denne artikel være noget for dig.

Vil du være med på moden, eller kan du bare godt lide fede gadgets, så er et apple watch svaret for dig. Det er ikke kun et ur, men en helt ekstremt alsidig og fed gadget, du endda kan personliggøre, og din venner vil uden tvivl misunde dig dit nye ur. Læs med her og oplev de mange muligheder du har med et apple watch.

Skab relationer med dit apple watch

Udover de ting som de fleste er bekendt med, som for eksempel at du både kan læse sms’er, notifikationer og besvare opkald på dit apple watch, så har det bare så mange flere muligheder! Du kan for eksempel udfordre dine venner med træningspas, hvor uret vil minde dig om, hvis du er bagud med din træning. Du kan samtidig tracke, hvor langt din ven er, og I kan på den måde udfordre hinanden.

Det kan være en rigtig god idé at bruge denne feature, hvis du ønsker at komme i bedre form, har et træningsmål eller bare godt kan lide at konkurrere med dine venner. Det er sjovt, og det kan samle jer, endda uden at I er fysisk sammen.

Dit ur kan også track, hvor langt og hvor meget du har gået, samt din pulsmålinger og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og der er mange apps, du kan benytte med dit ur. Det er derfor ikke bare et almindeligt ur, men det kan blive en lige så stor del af din hverdag som din mobil!

Ny rem giver dit Apple watch nyt liv

Glemmer du din telefon, ja, så har du den stadig lige ved hånden, bare via dit apple watch.

Vidste du forresten, at du er i stand til at betale i butikkerne med dit apple watch? Så du er ikke engang helt i knibe, selvom du måske også glemmer din pung.

Ydermere så kan du personliggøre dit ur, og det kan blive din egen personlige mode statement. Køb en Apple watch 5 rem her og gør dit Apple watch personligt og fuldt ud dit eget.

Ydermere, så giver nyt rem dit apple watch nyt liv. Du kan faktisk gøre med dit ur, som du ønsker! Så er der faktisk ikke mere at sige end god fornøjelse!