Brug HAY kasser til organisering i hjemmet

De populære HAY kasser er helt perfekte, når børneværelset skal indrettes. HAY kasserne er gode til at opbevare alle de ting, der normalt roder på et børneværelse. HAY kasserne er helt perfekte, til dig der elsker orden. De er gode til at få sat alle småtingene i system, så du altid ved hvor du har dine ting. Hvis du er vild med organisering, så er det HAY kasser du skal have fat i. Du kan bruge HAY kasser i hele hjemmet, de kommer nemlig i så mange fine farver, at de kan passe til alle rum.

Hos Little Happy kan du finde de funktionelle HAY foldekasser, som kommer i hele 3 størrelser, nemlig small, medium og large. Samtidig finder du også HAY kasserne i mange forskellige farver, som er holdt i rolige toner så de ikke tager for meget fokus fra hjemmets øvrige interiør, men derimod blot pynter samtidig med at de er praktiske.

Sådan kan du bruge HAY kasser

Der er ingen regler for, hvad HAY kasser kan bruges til. Du kan derfor bruge HAY kasser lige som du har lyst til. Du kan købe dine HAY kasser hos Little Happy og spare 30% på alle kasserne. Med den pris er der ingen undskyldning for ikke at fylde hele hjemmet med de flotte kasser. Hvis du er vild med HAY kasserne, men ikke helt kan finde ud af hvordan du skal bruge dem, så er her et par forslag:

  • Brug HAY kasser på børneværelset – Her kan i bruge foldekasserne til at opbevare legetøj eller andre småting, som kan være svære at holde styr på. HAY kasserne kommer i så mange farver, at dit barn nemt kan være med til at sætte sit præg på værelset, ved at være med til at vælge farverne på foldekasserne. HAY kasserne kan nemt stables eller klappes sammen, samtidig med at dit barn nemt kan flytte dem frem og tilbage. Med HAY kasser på børneværelset, vil det hurtigt se flot og ryddeligt ud.
  • Brug HAY kasser ved puslepladsen – For at gøre puslepladsen både overskuelig og smuk, kan du bruge HAY kasserne i lige netop den farve, der passer til jeres pusleplads. Foldekasserne er gode til at indeholde både bleer og diverse plejeprodukter til barnet, så har du dem altid lige ved hånden. Med HAY kasser ved puslepladsen ved du altid, hvor du har de ting du skal bruge. Samtidig ser puslepladsen flot og ryddelig ud. 
  • Brug HAY kasser til tøj og sko – Du kan nemt opbevare både tøj og sko i de smarte foldekasser, som kan stables som en lille skoreol. Du kan folde dit barns tøj, så det kan være i en HAY kasse, og på den måde nemt skabe overblik over hvilket tøj dit barn har. I dit eget tøjskab kan du bruge HAY kasserne til strømper eller andre småting, som kan være svære at opbevare på en pæn og organiseret måde. 

HAY kasserne kommer i 3 størrelser

De mindste HAY kasser hedder small, og er super gode til at opbevare forskellige små ting. En HAY kasse i størrelse small er gode til at stille på en hylde eller andre steder, hvor der ikke er så meget plads. Den næste størrelse hedder medium, og er rigtig god når tøjet skal organiseres i skabet eller når skoene skal stå pænt. HAY kasserne i medium er også rigtig gode når de små stykker legetøj skal opbevares på børneværelset. Den sidste størrelse hedder Large, og er en rigtig god foldekasse, når der skal opbevares for eksempel meget legetøj. De store HAY kasser passer perfekt ind under sengen, og når nu de står derinde, kan de jo holde monstrene væk.