Den bedste gave til ham, du holder af

Det er fantastisk dejligt at give hinanden gaver. Især hvis det er gode gaver, hvor der er lagt tanker bag. Det kan være svært at finde den helt perfekte gave, så her er en guide.

Gaven til din far

Hvis man skal give sin far en gave, er et madlavningskursus altid en god idé.

For det første er det altid sjovt og spændende at lære noget nyt. Mad er noget, man spiser og laver hver eneste dag, så det er en meget brugbar form for viden, man kan erhverve sig på et sådant kursus. Man kan komme på alle mulige forskellige former for madkursus. Der er nogle, der har fokus på fisk og skaldyr, andre med tilberedning af kød. Hvis ens far er vild med at bage eller bare godt kunne tænke sig at lære mere om bagekunsten, findes der også et utal af bagekurser rundt omkring i landet, man kan prøve.

For det andet kan det være en smadderhyggelig ting at gøre sammen som far og datter. Enhver far vil uden tvivl sætte stor pris på at få en dag med sin datter, hvor man bare har tid og plads til at udforske maduniverset sammen.

Gaven til din kæreste

Hvis du har en mandlig kæreste kan det være en rigtig dejlig idé at give et kroophold i gave. Særligt hvis man lever i en travl hverdag sammen, hvor der måske ikke altid er så god tid til at nyde hinanden og sætte pris på hinanden, kan det være helende for forholdet at trække stikket ud og komme ud i nye rammer. Og hvilke bedre rammer end en romantisk kro på landet, hvor i ikke behøver at løfte en finger? Der vil blive serveret lækker gourmet-middag for jer, og når i vågner igen om morgenen, vil der stå en overdådig brunchbuffet og vente på jer. På et sådant kroophold er der tid til hinanden og tid til den kærlighed, som i deler. Det er også en god mulighed for at komme ud til dele af Danmark, som man måske ikke har oplevet før.

Gaven til din bror

Der er jo mange forskellige gaver at vælge imellem til sin bror, men en af de helt legendariske ville være en dag som pilot. Med sådan en gave vil han få mellem en halv og en hel time i cockpittet bag styrepinden sammen med en autoriseret pilot. Det er en oplevelse for livet at prøve at flyve! At svæve rundt højt oppe i luften. At kunne se landskabet og landet under sig, se at det bliver mindre og mindre, jo højere man kommer op. At få det ansvar, det er at flyve en flyvemaskine. Det vil være en dag, han aldrig nogensinde kommer til at glemme og som han til evig tid vil være meget taknemmelig for.

Gaven til din onkel

Hvis ens onkel har fødselsdag er det altid en god idé med en god cigar eller en flaske whiskey. På den måde kan onkelen få lov til at udleve sin forestilling om, hvad det vil sige at være en rigtig mand.