Få sundt hår med argan olie

Argan olie kommer fra Marokko, og har i mange år været vidundermiddel for blødere, sundere hår.  Argan olie kan bruges til alle hårtyper, og er en naturlig måde at bevare hårets sundhed på.

Som teenager betyder det meget at have et sundt hår. Du behøver ikke bruge alle mulige kemiske produkter for at få flot hår. Argan olie giver glans og næring til håret, og fremmer hårets styrke og sundhed.

Ren argan olie giver næring til hår, hud og negle

Vil du have mest muligt ud af din argan olie, så køb den ren – uden andet tilsat.
Ren argan olie indeholder vitamin E og F, essentielle fedtsyrer, phenoler, og karotener. Ren Argan olie har et højt procent oliesyre og linoleumsyre, nemlig over 70%. Argan olie er altså fyldt med gode næringsstoffer til håret.

Hud og negle har også godt af disse næringsstoffer, så du kan godt bruge argan olie til at smøre dine negle ind med, samt bruge nogle dråber argan olie på huden i ansigtet eller i din dag- eller natcreme.

Hvor meget argan olie skal du bruge?

Der er flere måder hvorpå du kan bruge argan olie i håret. Her er de 2 mest populære metoder.
Ved den første metode skal du blot bruge et par dråber, varme dem i dine håndflader, og derefter påføre den i håret. Vil du gerne fremhæve dine krøller, skal du kramme olien ind i håret med opadgående bevægelser. Vil du gerne glatte dit hår ud, så red olien ind med blide nedadgående håndbevægelser.

Den anden metode er en slags oliebehandling, hvor du påfører en større mængde olie i håret, og lader det sidde i 30 minutter til flere timer, afhængigt af, hvor lang tid du har. Denne metode giver en dybdegående næring og blødgørelse af håret, hvis den bliver brugt regelmæssigt (1 gang om ugen).