Forhindr fedtet hud med jojobaolie

I årevis har jojobaolie været et af de mest populære produkter i skønhedsindustrien. Du kan få den i mange forskellige former for produkter – den kan fås for sig selv i ren olie form. Jojobaolie er også at finde i mange anti-aging produkter og akne-forebyggende serummer. Jojoba er nemlig i stand til at bekæmpe bakterier, og produktet efterlader derfor huden renere. Olien bruges ofte til folk med meget olieholdig hud, og det er fordi det er den olie der minder mest om hudens eget fedtlag. Hvis du har haft problemer med olieholdig hud. Det kan eksempelvis ske ved at din hud er blevet strippet for dens naturlige olier og fugtighed, og derfor forsøger den at overkompenserer, hvilket munder ud i, at din hud føles fedtet, hvorfor det også er vigtigt at bruge en god ansigtsrens.

Få den hud du altid har drømt om

Jojobaolie er godt til at bekæmpe akne, fordi det er antibakterielt, men det er faktisk også anti-inflammatorisk. Det betyder at det også egner sig til at tage sig af begyndende bumser og huden er rød og irriteret. Jojoba beroliger huden, og netop derfor kan du også godt bruge det, selv hvis du ikke har olieholdig hud eller tendens til akne. Din hud kan også blive mere resistent overfor miljømæssige påvirkninger ved brug af jojobaolie. Frostvejr, klimaanlæg osv. kan være med til at strippe din hud for vigtige naturlige olier og fugt, men du kan forebygge og/eller rode bod på noget af den skade din hud er eller bliver udsat for ved at bruge jojobaolie.

Også til dig med tør hud

Selvom jojobaolie har mange egenskaber der egner sig specifikt til olieholdig hud, så er den faktisk også god til dig med tør hud, især når den blandes med andre ingredienser. Olien betragtes som en slags voks, og derfor kan den eksempelvis kombineres med risklid og candelillavoks. I så fald vil produktet være perfekt til at give din hud den fugt den mangler. Din hud vil føles spændstig og opstrammet bagefter, og kombinationen af forskellige slags voks danner et beskyttende lag som holder på fugten, så din hud ikke tørre ud, lige så snart produktet er trængt ind i huden.

En multifunktionel olie

Olien er ikke kun fantastisk til hud; du kan faktisk også bruge den til dit hår. Ligesom den giver huden næring og fugt, vil den gøre det samme for dit hår. Næringen trænger helt ind i hårstråene og giver dit hår glans.