I takt med at du vokser ændrer dine behov sig også- naturligvis!

Som helt lille er der, hvor du i livet kommer til at have langt de fleste behov- som i rigtig mange behov. Forskellen på disse behov, kontra de behov, som du kommer til at have, eller allerede har haft, er, at opfyldelsen af disse behov lige så stille bevæger sig fra dine forældres ansvar, til at være dit eget. Det kan være skræmmende at tænke på, men én ting er helt sikkert- du ville hellere ikke være det foruden. Det at vokse op er i grunden meget tvetydigt. På den ene side vil du gerne vokse op og lære at tage vare på dig selv, så du selv kan begive dig ude i verden, præcis som netop DU ønsker det.
På den anden side, så er det en skræmmende proces, især hvis man ser tilbage på det i retrospekt. Det kan give nærmest abstinenser til at bevæge sig bagud i tid og udvikling, men her minder man dog også sig selv om, at det ikke kan lade sig gøre, hvis man skal fortsætte sin udvikling fremad for eftertiden

Fra krybbe til hule- og fra børneværelse til teenageværelse

Når man er helt lille, så fungerer børneværelset mest til det praktiske gøremål ’at sove’. Det gør det også, når barnet bliver teenager, men her er det på en anden måde. Der sker nemlig her langt mere aktivitet på værelset fra at du som teenager vågner op, til du igen skal sove. Her skal der være plads til et liv på værelset, og den smarteste løsning hertil er lige for øjnene af dig- nemlig en sovesofa! Her kan du udnytte rummet til fulde, da du om dagen kan bruge den som en sofa, et samlingspunkt for vennerne, og om natten som en fuldt ud velfungerende seng.