Indret dit drømmeværelse med den rigtige belysning

Går du og drømmer om at lave dit værelse om, så du kan invitere dine veninder hjem og stolt vise dem et flot og stilrent værelse? Det kan være dyrt at skulle indrette et helt værelse fra bunden, men heldigvis skal der ofte ikke ret meget til for at give dit værelse en velfortjent makeover.

Noget af det, du måske bør kigge på er belysningen på dit værelse. Selvom det lyder af lidt, så kan den rette belysning faktisk gøre en verden til forskel. Hos https://www.lyskilderdirekte.dk/ kan du læse alt om både EL pærer, LED pærer og LED rør, så du kan finde ud af, hvad der passer bedst til dit værelse.

EL pærer, LED pærer eller LED rør – hvad er bedst?

Det kan være en ren jungle at finde rundt i til tider. Men i helt korte træk følger der nogle konkrete fordele med, når du vælger at købe LED belysning:

  • Længere levetid – dine elpærer og rør fra LED kan holde op til 30 gange længere end almindelige elpærer og er derfor klart at foretrække.

  • Energibesparende – med så lang en levetid skåner du nemlig miljøet og din pengepung.

  • Fri for kviksølv – de nye LED lyspærer er fritaget for kviksølv, der er yderst skadeligt for miljøet.

  • Tænder med det samme – få en øjeblikkelig belysning, så du kan bruge dit rum med det samme.

Tag stilling til belysningens farve inden dit køb

Inden du investerer dine lommepenge i en ny belysning på dit værelse, er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker omkring den type lys, der udskilles af elpæren. Der findes nemlig både koldt og varmt lys, der kan påvirke rummet på to helt forskellige måder. Du må derfor vurdere, hvilken lystype du finder bedst til dit værelse – eventuelt ved at købe en af hver pærer med hjem på prøve.