Sådan genopliver du slidt og skadet hår

Hår kan ikke holde til alt, og hvis man hele tiden bruger varme eller skadende kemikalier på det, så vil det ende op med at være meget skadet. De fleste der har glattet deres hår eller har afbleget deres hår i mange år vil kunne nikke genkendende til at efter et stykke tid, så kan håret simpelthen ikke klare mere. Men hvordan genopliver man så skadet hår? Det er ikke altid nemt at genoplive skadet hår, men der er dog et par ting, som man selv kan implementere i sin hår rutine, som kan hjælpe lidt. Derfor har vi lavet en lille guide til dig med alle de ting, som man selv kan gøre for at genoplive sit skadede hår. 

Invester i gode hårprodukter

Når ens hår er meget slidt og skadet, så er det vigtig at bruge nogle gode hårprodukter, der lige præcis kan hjælpe med at genoplive sådan noget hår. Der er dog mange gode hårprodukter, som lige præcis er designet til at hjælpe meget slidt og skadet hår. For eksempel har Kerastase lavet serien Kerastase Resistance, som er designet til at hjælpe på hår, der er blevet meget skadet. Det vigtigste, når ens hår er meget skadet, er at produkterne, som man bruger kan give en masse fugt til håret. Et af de største problemer med skadet hår er, at det mangler en masse fugt og derfor er det meget tørt. Så hvis man selv vil ud og lede efter produkter, så er det vigtigt at gå efter produkter som tilfører en masse fugt til håret. 

Hårklipning

I nogle tilfælde så er håret så skadet, at der ikke er andet at gøre end at klippe alt det skadede hår af. Det er selvfølgelig kun i de mest ekstreme tilfælde, at man bliver nødt til at klippe alt håret af. Men hvis det for eksempel er blevet afbleget og farvet meget, så kan det godt være så skadet af stærke kemikalier, at man bliver nødt til at klippe det hele af. Ofte så vil det dog være nok bare at få klippet de slidte spidser af. Derudover så er det en rigtig god ide at undgå at farve, blege, og varmebehandle sit hår i et stykke tid, hvis det er meget slidt. Det vil nemlig kun gøre det værre. Det kan selvfølgelig være svært helt at lade være, men det kan være en rigtig god ide at prøve at lade være i et stykke tid.