Sådan afholder du den fedeste kæmpefest på budget

Hvad er bedre end en fed fest? At man selv er værten, naturligvis! Hvid du skal holde en stor fest, kan du nemlig bade dig i opmærksomhed fra dine gæster, og allervigtigst: Det er dig, der bestemmer, hvordan festen skal forløbe.

Skal du holde en fest for mange mennesker, kan det dog være noget af en udgift, og det er selvfølgelig ikke sikkert, at dine forældre bare punger ud. Uanset om du skal holde en fed fest for at markere noget såsom et uddannelsesbevis eller u bare gerne vil samle alle vennerne til en uforglemmelig fest, så læs med videre her.

Serviceudlejning og havetelt – så er rammerne til festen sat

Hvis du ønsker at invitere mange mennesker eller nærmest holde åbent hus til din ´fest, så kræver det naturligvis en del plads og andre ting. Det er de færreste, der har pladsen til så mange gæster i boligen. Det kan dig være ret dyrt at leje sig ind et sted for at holde en fest.

Den mest budgetvenlige fest afholdes med et lejet telt i baghaven, med lejede stole, borde og lejet service. Du kan med andre ord leje alt, hvad du skal bruge for at holde en fed fest, og så til en noget anden pris, end hvis du køber en samlet pakkeløsning et andet sted.

Det er også federe at holde en ungdomsfest i et telt, hvor gæsterne kan gå ud og ind, som det passer dem. Festen har det med at bevæge sig rundt senere på aftenen, og her kan der nemt komme et skel mellem rygere og ikke rygere til en fest, der foregår indendørs. Der vil rygerne typisk stå udenfor det meste af tiden. Med et telt er alle udenfor, og alt, hvad der ellers hører til festen, er også udenfor.

Serviceudlejning er rigtig smart, da du kan dække op med ens tallerkener, bestik, glas osv., så din fest ser lidt finere og mere gennemført ud, end hvis du låner service af forskellige familiemedlemmer. Serviceudlejning koster ikke ret meget, så det er ikke besværet værd at låne sig frem til det rundt omkring.

Uundværligt tilbehør fra serviceudlejningen

Du kan ud over service også leje lysestager, champagnekølere og termokander. Især champagnekøleren er genial, når drikkevarerne skal holdes kolde.

Mad til festen

Den billigste løsning på mad er naturligvis at lave det selv. Det kan eksempelvis være koldt bord eller hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat. Et alternativ er at bestille mad, der leveres på hjemmeadressen.