Besøg vores naboland, og få en masse sjove oplevelser med dine venner

Denne artikel har sponsoreret indhold.

Oftest tænker man, at man skal langt væk for at få nogle fede oplevelser med vennerne – men du rent faktisk bare tage til Tyskland. Tyskland er et land, som rummer så mange muligheder, og der vil helt sikkert være en storby, som passer lige til din stil og dine interesser. Det er et kæmpe land med mange flere storbyer, der slet ikke kan sammenlignes med København i Danmark. Vi har lavet en lille guide til, hvilke byer du kan besøge i Tyskland.

Tysklands hovedstad: Berlin

Selvfølgelig står Berlin højt på vores liste, idet Berlin rummer alle mulige kulturer, oplevelser og ikke mindst historie, som du og dine venner helt sikkert vil finde interessante. Selvom historie godt kan virke lidt kedelige for nogle, så vil du opleve historien på egen hånd, mens du går rundt i Berlins gader, i stedet for at læse det i en historiebog. Det er helt sikkert en fed mulighed for bedre at forstå, hvorfor Tyskland er, som det er i dag.

Derudover er der mange fede shoppesteder, caféer og oplevelser, som venter på jer i Berlin. Berlin ligger ikke langt fra Danmark, så man vil sagtes kunne tage en bus dertil. Bus til Tyskland koster ikke meget, og I vil også kunne leje en bus, som fragter jeres gruppe til byer, I finder mest interessant.

Nordens by: Kiel

Kiel ligger tæt mod nord, men den rummer så meget smuk natur og hygge, som en nordtysk by overhovedet kan rumme. Mange glemmer Kiel, når de drager mod Tyskland, men vi synes, at I lige skal overveje det en ekstra gang. Kiel er en studieby, og der bor derfor rigtig mange unge, som I vil kunne støde ind i, mens I bevæger jer i Kiels gader.

Langs Kiel er der fjorden, som du kan følge på gåben eller cykel hele vejen. Der ligger nogle rigtig hyggelige restauranter langs fjorden, hvor du vil kunne få lækre, tyske specialiteter fra havet. Hvis I kommer om sommeren, anbefaler vi, at I tager en tur med færgen ud til en af Kiels mange strande. Det er en mindre by, der kan sammenlignes med Aarhus, dog er det stadig en by med mange muligheder.

Byen med de smukke bygninger: Köln

Köln er også en af vores favoritter, hvis I er interesseret i ældre bygninger, historie og storbyliv. Köln er en storby, som er kendt for kirken Kölner Dom, der er en smuk bygning midt inde i centrum. Köln bliver tit overset af danskere, da vi oftest tager til Hamborg eller Berlin, som også er nogle skønne byer – men der er noget ved Köln, som vi ikke kan slippe, hvorfor vi synes, at I helt sikkert skal afprøve byen.

Det er en by i udvikling, så du vil både finde mange historiske bygninger, men du vil også finde mange nye og innovative løsninger, hvilket deres havn langs Rhinen i høj grad udstråler. Der er derfor mange muligheder i Köln, som man skal opleve på egen hånd, mens man går og sanser, hvad en storby som Köln egentlig kan.