Lad adrenalinen pumpe for en dag

Bor du i København eller omegn? Og leder du efter et center, hvor du kan opleve alverdens ting? I Dragør finder du Københavns største action- og eventcenter, som du med fordel kan kigge nærmere på, hvis du ønsker en dag i adrenalinens tegn.

Tag din familie eller venner under armen

Hvis du skal planlægge en dag for venner, familie, kolleger eller noget helt fjerde, vil dette være en oplagt mulighed at have i tankerne. Centeret kongelunden er ideelt, hvis du skal planlægge en eller flere aktiviteter for et hold. Da der er en masse forskellige ting og muligheder, man kan lave, er det derfor ikke svært at finde noget for enhver smag, så alle i gruppen kan være med – store som små. Inde på hjemmesiden kan du udforske de mange aktiviteter, så du har mulighed for at planlægge jeres dag.

Oplev forskellige scenarier

Hvis du vælger at leje en bane i henholdsvis paintball, lasergame eller laser tag, er der hele syv forskellige baner – med lige så forskellige scenarier og miljøer. Af den årsag kan du besøge kongelunden flere gange og prøve den samme aktivitet, idet du hver gang kan opleve noget forskelligt. Her er der mulighed for at få sammensat en pakke af instruktørerne, der passer perfekt til netop jeres gruppe.

Vil du vide, hvad du går ind til?

Hvis du er nysgerrig og ønsker at vide, hvad du eventuelt kommer til at gå ind til, kan du besøge hjemmesiden. Her finder du blandt andet en dronevideo fra kongelunden, hvor du kan se, hvilket miljø du eventuelt kan risikere at spille i. Ellers er det naturligvis også en mulighed at lade sig overraske, hvorfor du først kan se banerne, når du dukker på. Hvis du generelt vil vide mere, kan du med fordel læse- og se mere om stedet online.