Turen går til Tårnby

Skal du på opdagelse i Tårnby kommune, og er du derfor på udkig efter aktiviteter, du kan lave med hele familien? Så er du kommet til det helt rette sted. I kommunen er der nemlig mange muligheder for både store og små! Læs med her og bliv meget klogere på, hvad du kan lave næste gang, du besøger Tårnby.

Spis lækker mad på Kastrup Fort

I Tårnby kan du for eksempel besøge Kastrup Fort, hvis oprindelige navn var Kastrup Batteri, men det ændrede sig til Kaster Fort omkring 1910. Fortet blev bygget i 1887-1888 som en del af Københavns forsvar mod et muligt flådeangreb fra Sverige på hovedstaden. I 1933 anlagde man fortet som offentligt anlæg, og den dag i dag indgår det derfor som en del af Amager Strandpark, som du kan besøge lige så meget, du vil. I dag finder du desuden en restaurant på fortet, der byder på det lækreste mad.

En af de smukkeste restauranter i København er Restaurant Kastrup Fortet. Beliggende fredeligt og uforstyrret midt i en park omgivet af mure på alle sider, tilbyder det gæsterne en fremragende udsigt over Amager Strandpark samt Øresund; sørger for perfekt spisning, mens du drager fordel af denne fredfyldte beliggenhed lige ved siden af ​​en af ​​Danmarks bedste strande! Med andre ord: der er altså mange gode grunde til at besøge Kastrup Fort, når turen går til Tårnby.

Udforsk Illums Bolighus

En anden seværdighed er for de boliginteresserede. Nær Tårnby finder du nemlig Illums Bolighus, der indebærer alt, hvad du overhovedet måtte mangle til din bolig. Så gå på opdagelse i det store bolighus og find de smukkeste vaser, lamper og tæpper – du vil helt sikkert ikke fortryde det.