Mad til dig, der er flyttet hjemmefra og bor alene

Flyttet hjemmefra madlavning

Så du er flyttet hjemmefra. I en tidlig alder. Din krydderihylde inkluderer salt, peber og en peberblanding, og måske noget paprika, som du aldrig bruger, eller ved, hvor du skal bruge. Det er OK. Vi har alle været der. I det mindste var det ikke røget paprika, du havde købt, for så var du virkelig på ude på dybt vand. 

I denne artikel får du ganske enkelt bare et tip, til spise OK, indtil du har fundet dit fodfæste og lært nok om madlavning fra kogebøger og små brande i køkkenet. Det er alt sammen erfaring. Og imens du lærer, skal du lære, hvorfor måltidskasser til 1 person bliver mere og mere populære.

Kedeligt at lave mad til sig selv, hver dag

Og det er naturligvis kun den halve historie. For du skal også finde ud af, hvad du skal spise og så handle ind til det. Det er tonser nederen/træls (så fik vi lige skrevet til sjællandere og jyder i samme sætning). Når du i stedet får leveret mad til døren, i form af en måltidskasse 1 person, reducerer udvalget af, hvad du skal spise drastisk, du fjerner indkøbspligten, og du kan lave mad på oftest bare 10 minutter, hvis du spiser en one pot ret..

En one pot ret, er en ret, hvor alle ingredienserne er blev stuvet ned i en gryde og kogt sammen. De giver et smags-orgie af format, som vil gøre din traditionelle pasta og ketchup til at ligne … hvad det er. Kedelig pasta med ketchup.

Måltidskasserne er ikke den typiske billig aftensmad studerende, men det er heller ikke urimelig dyrt. En one pot ret, koster mindre end en fadøl til torsdagsbaren.

Derudover skal du heller ikke spise mad fra en måltidskasse hver dag. Bare en gang imellem, når du madlavning kan virke en smule overvældende.