4 tips til det perfekte teenageværelse

Dette indhold er sponsoreret

Står dit værelse og trænger til en opfriskning, og skal måske opdateres fra at være et børneværelse til et teenageværelse? Så er vi her for at hjælpe dig. Vi kommer her med fire tips, der er nyttige at tænke ind, når du indretter dit nye teenageværelse

 

Farve på væggene

Vær ikke bange for farver, eller for at putte farve på dine vægge. At male er super nemt, og noget du sagtens kan klare på et par dage, eventuelt hurtigere, med lidt hjælp fra dine forældre. Vælg en farve du godt kan lide og lad den pryde dit værelse. Man kan også vælge blot at male en enkelt væg, i stedet for hele rummet, det skaber også et fedt look.

 

Plakater

Plakater ser altid godt ud, og der er så mange valgmuligheder. Minida har mange forskellige slags plakater, så det findes noget til enhver stil. Med Minidas Stjernetegnsplakater vil du kunne vælge lige den plakat der passer til dig og dit stjernetegn, og derfor sætte et personligt præg på dit værelse. Minida har også en serie af minimalistiske plakater som vil passe godt ind på teenageværelset, eventuelt på en farvet væg.

Plads til vennerne

Det er fedt at have plads til vennerne, når de kommer på besøg, og derfor skal det også tænkes ind, når man indretter sit værelse. Du kan med fordel vælge en sovesofa i stedet for en seng at sove i. På denne måde har du god plads til dine venner, når de kommer og besøger dig. Derudover er der plads til to i sovesofaen, hvis din ven skal overnatte. Derudover kan man anskaffe sig en hyggelig sækkestol, så der er også er siddepladser til ens venner.

Skrivebord

Et skrivebord er næsten uundværligt på et teenageværelse. Det er her du skal lave dine lektier, men også her du kan tilbringe mange timer, med lige det du har lyst til. Hvis man går op i makeup, og synes det er spændende at lægge, kan man hænge et spejl lige over bordet, så det også kan fungere som sminkebord. Hvis man er den kreative type, der elsker at lave små hjemmelavede ting, kan man bruge bordet som et hobbybord. Husk at få et skrivebord med skuffer, så der er plads til al din make up, perler, papir eller noget helt fjerde.

Tænk på, hvad der er vigtigt for dig, og hvad du elsker at bruge tid på i din fritid, og gør plads til det på dit værelse. Gør det til helt dit eget med plads til dine hobbyer, med din yndlingsfarve på væggen og den perfekte plakat.