Hvad skal jeg give en konfirmand i gave?

En konfirmation er en stor begivenhed. Mange unge mennesker har glædet sig til deres konfirmation i en del år. Ikke nok med at de unge skal klæde sig pænt på, så bliver der typisk også holdt et brag af en fest. Derudover er der en tradition for at give konfirmanden en gave, hvis du bliver inviteret til festen. Men hvad kan du så give en konfirmand i gave?

Gaveforslag til en konfirmand

Er der en ønskeliste, kan du naturligvis vælge en gave fra listen. Men hvis der ikke er en ønskeliste, kan det være svært at vide, hvad du skal købe. Du kan blandt andet vælge en af følgende gaver:

  • Penge – Penge er den helt klassiske gave. Men det betyder ikke, at konfirmanden vil ærgre sig over denne gave. Det er uden tvivl den perfekte gave, hvis du slet ikke ved, hvad du skal finde på. Herved kan konfirmanden selv finde ud af, hvad han eller hun vil bruge pengene på. Så hvis du overvejer at give penge, er det slet ikke en dum idé.
  • Rulleskøjter – Ved du, at konfirmanden elsker at være aktiv? Måske er han eller hun vild med at stå på rulleskøjter? I så fald kan du give rulleskøjter i gave. Er du usikker på, hvilke rulleskøjter du skal vælge, kan du købe et gavekort. Du kan også tage et kig nærmere på side by side rulleskøjter.
  • Smykke eller ur – Et smykke eller et ur er ligeledes en god gave. Til en dreng kan du vælge et smart ur, mens du kan købe et smukt smykke til en pige. Det kan være alt lige fra en halskæde til øreringe eller et armbånd.