Undertøj til drenge, der er smart og behageligt

Trænger du eller din teenager til nyt undertøj? Når man skal have nyt undertøj, er det en fordel at have øje for både farve- og materialevalget. Sådan sikrer man i højere grad at blive glad for undertøjet. Læs videre og få inspiration til, hvilket undertøj, der er det optimale for dig eller din teenagere i hjemmet.

Bredt sortiment af undertøj

Der findes et bredt sortiment af undertøj til mænd, der blandt andet består af underbukser og undertrøjer. Underbukser, herunder jbs boxershorts, kan du købe enkeltvis og i sæt. Når man skal have nyt undertøj er det væsentligt at vælge en model man foretrækker. Der fås nemlig både undertrøjer med og uden ærmer, samt med v- og rundhals. Særligt underbukser kan der være stor forskel på i forhold til, hvordan de sidder på kroppen, samt hvad du finder behageligt. Hvis du endnu ikke er klar over, hvilken model, der foretrækkes, bør du overveje at købe nogle forskellige modeller, som du kan prøve. Ligeledes vil det her være en fordel at købe undertøjet enkeltvis.

Hvilken model af underbukser skal du vælge?

Det er meget forskelligt, hvilken slags model af underbukser man foretrækker. Boxershorts er kendetegnet ved at være løstsiddende, have elastik i taljet samt går modellen oftest til midt på låret. Underbuksen tights er derimod mere tætsiddende og går ligeledes til midten af låret. Der fås også modellen trusse, som er tætsiddende og kortere, så de ikke går nedover låret. Flere yngre mænd foretrækker boxershorts modellen, hvis dette er tilfældet, kan jbs boxershorts være det rette for dig. Uanset hvilken model du vælger, så fås underbukserne både med mønstre og i mere neutrale farver såsom hvid, sort, mørkeblå og grå. Husk at være opmærksom på materialet. Undertøj lavet af microfiber er tynde og dermed lette i stoffet. Bambus giver god åndbarhed og er samtidig bløde.