Gæstebog til barnedåb: Inspiration til at skrive i gæstebogen

Gæstebøger er et gammelt traditionelt indslag til alle former for festlige lejligheder. Mange gæster synes det er hyggeligt at skrive en hilsen i gæstebogen. Men hvad skal man skrive i gæstebogen til barnedåben? Det er et spørgsmål, der giver mange problemer, og det kan ofte afskrække nogle af gæsterne fra at skrive en hilsen. I denne artikel vil vi give dig nogle idéer til, hvordan du kan bruge en gæstebog til barnedåb.

Et vidunderligt minde fra barnedåben

Når man holder en barnedåb, er det en tradition at have en gæstebog til gæsterne. På den måde kan man få et minde fra festen og et sted, hvor gæsterne har skrevet deres hilsner. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal skrive i gæstebogen, så kan du finde inspiration her. Vi har samlet nogle idéer til temaer, som gæsterne kan bruge til at skrive deres hilsener i gæstebogen.

Temaer til gæstebogen – Inspirér gæsterne til at skrive en hilsen

Når gæsterne skal skrive en hilsen i gæstebogen, er det rart for dem, at der er nogle idéer til, hvad de kan skrive. Det gør det nemmere og mere overskueligt for gæsten. Du kan vælge et tema, som danner rammen for hilsnerne i gæstebogen. Nogle idéer til gode temaer kan være:

  • Ønsker og håb for barnet
  • Råd til dåbsbarnet i fremtiden
  • Minde fra barndommen
  • Sjove anekdoter om forældrene
  • Råd til forældrene
  • Hvordan gæsten kender barnet eller forældrene

Saml minderne fra en dejlig fest

De gode ønsker og håb er en fin tradition, som giver gæsterne mulighed for at sende deres positive tanker afsted til dåbsbarnet. De sjove anekdoter giver gæsterne mulighed for at få et grin, og det er altid hyggeligt at læse dem, når man kigger tilbage på gæstebogen. Hvis gæstebogen ikke bliver fyldt helt ud kan du bruge de tomme sider til noget andet; billeder, sange, gaveliste, pynt fra festen og andre minder om dagen.