Briller Odder – er dit barns syn i top?

briller odder

Har du overvejet om dit barn mangler briller? Briller Odder fortæller dig her, hvordan du nemt kan finde ud af om dit barn måske mangler briller. Og hvad løsningen for briller Odder i så fald kan være for dit barn. Se med her!

Briller Odder til børn

Børn kan have svært ved at fortælle eller vide, hvis de har brug for briller Odder. Det kan være tegn som at dit barn har ondt i hovedet, ikke kan koncentrere sig så godt i skolen eller kniber øjnene sammen. Ved nogle børn kan det være meget svært at finde ud af, at problemet er dårligt syn. Når et barn ikke kan se ordentligt, ved barnet ikke, at det burde kunne se bedre. Barnet ved ikke bedre, for at sige på en direkte måde. Derfor har børnene også meget svært ved at sige, at de har sløret syn eller ikke kan se ordentligt.

Men en synstest er vejen frem i langt de fleste tilfælde. Briller Odder er helt essentielt for at børnene kan trives og klare sig godt igennem hverdagen i skolen.

Her er 5 tegn du som forælder kan holde øje med hos dit barn, for at se om dit barn har behov for briller Odder:

 

– Dit har svært ved at sidde stille

– Dit barn har svært ved at koncentrere sig

– Lider ofte af hovedpine og øjentræthed.

– Der er måske problemer med dit barns motorik når barnet leger – måske er barnet lidt ”klodset”, som kan skyldes de mangler briller Odder

– Se om dit barn kniber øjnene sammen for at læse eller se fjernsyn

– Dit barn har en tendens til sommetider af skele på øjnene.

 

Lægger du mærke til noget af dette, så skal dit barn måske have briller Odder. Optiker i Odder, Skjold Optik, har erfaring med synstest til børn, så du er i trygge hænder.

 

Synstest af børn lægger grundlag for briller Odder til børn

Synstesten lægger niveauet for, om barnet har behov for briller Odder. En synstest af børn foregår ikke altid på samme måde som synstest for voksne – alderen spiller også ind. En synstest til de helt små børn kan eksempelvis foregå ved, at man holder øje med, om barnet kan opfatte små elementer på et blankt område – for eksempel. Øjnene vil nemlig naturligt søge hen mod de små elementer, når de vises på et blankt eller bart område. For de lidt større børn foregår en synstest af børn foregår det igen anderledes. Når du kender dit barns syn, kan din optiker i Odder hjælpe med at finde de briller Odder, dit barn ønsker, og dermed få synet tilbage.

Briller Odder har et stort udvalg

Det er ikke altid børnene er glade for, at de skal begynde at bære briller. Det er meget forskelligt, hvordan børn reagerer. Og ved mange børn, kræves der lidt tilvænning, før de vil acceptere, at de skal bære briller hver dag. Heldigvis er der rigtig mange børn, der også er rigtig glade for at bære briller. Det, at de får et bedre syn og kan se klarere, er en lettelse og en kæmpestor glæde for mange børn. Da man også kan få briller Odder til børn, i mange forskellige afskygninger og farver og former, får børnene også en brille, som de ønsker at have på. Erfarne optiker i Odder gør alt for at det bliver en behagelig oplevelse for dig og dit barn.