Alle har brug for opmuntring, når man har det skidt

Alle i deres liv, kommer til at have en dårlig dag. De fleste kommer også til at prøve, at komme til skade og mange unge i dag, har det også rigtig svært mentalt. Vi er måske kommet ind i et samfund, hvor vi helst ser, man kan klare alt alene og ikke har brug for hjælp. Men sådan er det bare ikke. Specielt de unge i dag, kæmper rigtig hårdt og har altså bare brug for opmuntring, selvom de ikke vil indrømme det.

Hospitalsklovnene til de unge på hospitalet

Et perfekt eksempel på en god opmuntring af børn og unge, der er kommet til skade, er hospitalsklovnene. De hjælper rigtig mange unge og børn med at få humøret lidt. Mød hospitalsklovnene og mærk hvordan de virkelig spreder en glæde, til alle unge og børn som dig. Det kan være det vil hjælpe din dag. Selvom hospitals klovene måske mest er for børn, kan det altså godt opmuntre unge og voksne alligevel. Fordi det er da lidt hyggeligt, de kommer og prøver at få alle i bedre humør. De har altså en rigtig stor betydning på hospitalerne, hvor mange mennesker ligger og måske er lidt triste, ensomme og keder sig.

Alle unge har brug for en god støtte

Unge i dag kæmper med rigtig meget. Man ser hvordan mentale sygdomme er blevet normalt, unge bliver nemt stresset og mange oplever en præsentationsangst. Når man er ung, er livet svært, fordi man skal lære så meget nyt, finde sig selv og finde ud af, hvad man vil med sit liv. De du som ung har brug for, er en god støtte.

Det er selvfølgelig ikke nemt at finde en god støtte. Men det er altid en god ide at åbne op til dine forældre om, hvordan du har det. Du er måske bange for de ikke forstå, ikke lytter og dermed ikke vil støtte og hjælpe dig. Men du får heller aldrig en støtte i dem, hvis ikke du åbner op til dem.

En anden ting er at have nogle rigtige venner. Rigtige venner er venner, som man kan åbne sig op til og stole på. Det nytter ikke noget at have venner, hvor du føler du ikke rigtig kan snakke med dem. Der findes masser af søde mennesker derude, der gerne vil høre, hvordan du har det. Så find en god ven og åben om, så I kan støtte hinanden, når i har det svært.