Angst kan ramme alle

Det er nemlig sandt. At døje med angst, at have tilstanden angst for en periode, en stund, kan ske for alle. Selv de klogeste. At uintelligente mennesker kun får angst, som nogen siger rigtig dumt og højt uden nærmere eftertanke, passer hvert fald ikke.

Det tror mange fordi, folk der har angst ikke er i stand til at tænke logisk og tro på det rationelle og fornuften, når angsten har fat om dem.

I følgende artikel, vil der blive beskrevet mere om, hvad angst er, og hvorfor det kan ramme alle.

Derfor er det hårdt at døje med angst

Det er så ufatteligt hårdt at døje med angst for den, det går ud over. Det er hårdt af rigtig mange grunde. En er for eksempel, at folk ikke kan se, at du nødvendigvis har angst. Det ønsker rigtig mange også, der går rundt med en psykisk sygdom.

De vil selvfølgelig gerne behandles helt almindeligt, og at sygdommen er usynlig udefra er også sundt på mange områder for den enkelte, der er ramt.

Det gør jo at folk ikke kommer med noget forbehold hen til dig, som man nogen gange gør med en der er fysisk skadet.

Man spørger, “er du okay”, og ville måske have nogle forudindtagede forventninger og fordomme, hvis du udefra kunne se på en person, at de faktisk døjede med angst.

Sig det højt

Ulempen ved det er selvfølgelig, at folk eventuelt kan gøre noget pludseligt ved dig, noget de tænker, det kan du godt klare, for det synes vi jo alle sammen her er sjovt.

Det er heller ikke fordi, at et menneske, der lider af angst, aldrig kan have det ægte sjovt. Det er selvfølgelig for mange også muligt at tilbringe masser af tid med vennerne.

Men hvis du siger det højt til nogle af dine nærmeste venner, vil det eventuelt gøre, at du færre gange kommer i kontakt med din angst, fordi de vil tage lidt hensyn over for dig.

Hvis du beskriver for dem, hvad de eventuelt kan gøre og helst gerne ikke må gøre ved dig eller over for dig.

Det er dog bare meget lettere sagt end gjort. Det bedste råd er at søge professionel hjælp til behandling af angst, og på siden her kan du få højt kvalificeret hjælp til behandling af angst og depression i København og Roskilde.

Angst og andre psykiske sygdomme er i vores samfund desværre stadigvæk tabuiseret. Det er åndssvagt, fordi du er ikke din angst.