Det fede teenage-værelse

Vi kan nok alle sammen blive enige om, at det kan være svært at finde gode idéer til at indrette det helt perfekte værelse! Et teenage-værelse er nemlig IKKE længere et børneværelse. For teenagere har fra en tidlig alder allerede udviklet personlighed og præferencer. Derfor stiller rummet også krav til omtanke. Det skal nemlig afspejle den person, som bor der.

Her kommer en række gode råd til dig, der gerne vil skabe din helt egen stil på en let måde.

Sengetæppet er en sikker vinder!

Et sengetæppe er både praktisk og flot! Det kan nemlig få din seng til at se meget mindre rodet ud. Faktisk vælger mange blot at slå det ud over sengen om morgenen, og når de så kommer hjem, kan de rive det af igen og putte sig under dynen.

Men tæppet har også andre muligheder! De findes nemlig i mange design, hvilket gør det let at bringe friske farver i spil eller måske skabe ro med nogle flotte dæmpede nuancer. Det er i hvert fald let at finde noget, der passer perfekt til personligheden!

Husk plantelivet!

Det er ikke kun in at tænke grønt, når man handler som forbruger eller tager på rejser. Det grønne hører sig bestemt også til i boligen – og teenage-værelset er ingen undtagelse!

Planter er lette et indarbejde. Det kræver blot en krukke og et sted at stille dem. Så placér større planter i hjørnerne og måske et par mindre udgaver på f.eks. skrivebord og i vindueskarme. Pludselig får rummet liv og et moderne naturlook. Det kan bare noget!

Tænk også i hygge

Det hele skal ikke være så seriøst altid. Så hvorfor ikke have en stor og lækker sækkestol på gulvet, som du kan smide dig i og læse bøger eller se TV fra. Eller hvad med noget overraskende og livsbekræftende som en indendørs hængekøje med lækre puder og tæpper i? Ved du ikke, hvor du kan finde smukke køjer i flot design, så kig på webshoppen brugskunst.dk.

Hygge er et must for det fede teenage-værelse, så gør dig nogle tanker om, hvad der ville være lækkert for dig.

Pynt væggen

Sidst men ikke mindst skal du selvfølgelig have lidt godt til væggene. Men pas på med at hænge dine idoler op. Dem skifter man nemlig tit, når man er ung. Overvej i stedet at finde nogle flotte motiver og gode farver, som passer ind.

Så skulle du efterhånden have et flot og hyggeligt værelse!