Du har store muligheder som ung

Selvom du ikke er særlig gammel, har du rig mulighed for at få en solid plads på markedet. Du kan starte din egen virksomhed op og derfor i en tidlig alder blive herre over din egen indtjening. Det er noget, som den 19 år unge iværksætter, Daniel Johannesen, kan skrive under på. Han var nemlig så heldig at opnå stor økonomisk støtte til sit projekt af to af Danmarks største iværksættere og investorer i DR-programmet, Løvens Hule. Læs mere om det her nedenunder.

Elitesvømmeren der nu sælger svømmeudstyr i egen netbutik

Daniel Johannesen er tidligere elitesvømmer, og det er nok den interesse, der er grunden til drømmen om en online butik, der sælger svømmeudstyr i god kvalitet. Og netbutikken har da også fået stor medvind lige fra begyndelsen og med støtten på i alt 250.000 for 8% af virksomheden fra de to investorer og iværksættere, er muligheden for en lys fremtid for Daniel meget nærliggende.

Fremtiden ser lys ud for den unge iværksætter

Og Daniel har nogle store drømme for sin egen fremtid. Med den hjælp han har fået efter at have været på landsdækkende TV i programmet ‘Løvens Hule’, satser han nemlig på at omsætte for hele 4,5 millioner bare i år og på den måde lave et mindre overskud. Målet er, at shoppen i 2023 har vokset sig så stor og omfattende, at den er den største i sin kaliber på det Skandinaviske marked.

Har du en god idé? Så skal du ikke holde dig tilbage

Går du med en drøm om at blive iværksætter, og har du flere gange fået at vide, at du er for ung? Så overhør sådanne kommentarer og spring ud i det. Hvis din idé er god nok, er der nemlig stor chance for, at du vil opnå stor succes med dit unge gå-på-mod og den ungdommelige energi. Når det kommer til iværksætter-feltet, er alder således bare et tal, og der er ikke noget eller nogen, der bør holde dig tilbage for at udleve din drøm.