En fortælling om sundhed, skønhed, indretning og meget mere

skønhed

Emma’s blog beskæftiger jeg med og skriver indlæg om alt fra sundhed til indretning af hjemmet. Hvis du sidder med et emne, du synes jeg skal skrive om kan du kontakte mig, via kontakt funktionen på min blog.

Skønheden findes i mange ting

Når jeg skriver om skønhed, handler det ikke kun om personlig skønhed og pleje. Det handler i ligeså høj grad om skønheden i alle de ting vi omgiver os med. For livet er jo skønt. Jeg ser skønhed i naturen, i mine kæledyr, i andre mennesker og den fortæller jeg om, når jeg skriver. Selvfølgelig handler bloggen også om den skønhed og de skønhedsidealer, vi som kvinder dagligt tænker på. 

Det er vigtigt at tage vare om sin sundhed

Som barn af 80’erne er jeg vokset op med sovs og kartofler, ligesom de fleste af mine jævnaldrende. Jeg er også vokset op med Jane Fonda’s fitness videoer. Som barn også vidne til at de første fitnesscentre åbnede i Danmark, og den tsunami af sundhed som 80’ernes fitness bølge skabte.

Vi var en af de familier som hoppede med på vognen lige fra starten. Karfoflerne blev skiftet ud med råkost salat. Iceberg salaten rykkede ind hos os, og retter fra andre lande begyndte, at pryde vores middagsbord.

Jeg vil gerne præge ungdommen

I dag er jeg taknemmelig for hvad mine forældre kickstartede inde i mig. Nemlig det med, at jeg selv er ansvarlig for at tage vare på min sundhed. Jeg er bevidst om, at det er langt fra alle der er vokset op som mig. Ligesom mange unge idag kommer fra hjem, hvor sundhed og god kost ikke har fundet fodfæste. Derfor bruger jeg en stor del af min skærm blæk på at skrive om netop sundhed. Jeg håber på, at jeg kan være en “influent” på nogle af de unge mennesker som er i vild råd omkring kost, motion og generel folkesundhed