Er du på jagt efter den perfekte gave til den lille prinsesse?

Måske husker du med glæde selv tilbage på dengang, du legede med dukker? Et dukkeunivers er nemlig helt fantastisk, og med det rette dukketilbehør kan der gå timevis med glad og sjov leg med dukkerne.

Så har du en niece, en lillesøster eller andre børn i din omgangskreds, som skal forkæles med den helt rette gave? Ja så er dukketilbehør fra By Astrup et rigtig godt bud på en gaveidé, der helt sikkert vil falde i god jord.

Find et stort udvalg af forskelligt dukketilbehør

I dag er der efterhånden et kæmpe udvalg af dukketilbehør tilgængeligt på markedet, og det er ikke uden grund. Dukker har nemlig altid været og er stadig et af de mest populære stykker legetøj, du kan give et barn. Derfor er der igennem årene udviklet masser af tilbehør, som blot gør legene endnu sjovere og mere kreative:

  • Dukketøj

  • Dukkesenge

  • Pusleborde

  • Og meget andet tilbehør til dukker!

Der er derfor rig mulighed for at finde den perfekte gave til det kommende fødselsdagsbarn.

Det skal du være opmærksom på forud for dit køb

Inden du kaster dig helt hovedkulds over det store udvalg af dukketilbehør, er der en række ting, du skal være opmærksom på, inden du foretager dit endelige køb:

  • Dukkestørrelse – dukker produceres i forskellige størrelser, og derfor kan det være en god idé at have det in mente, når du fx skal købe dukketøj. Størrelserne varierer ca. imellem 35-50 cm., og du kan ofte læse det i produktbeskrivelsen, når du køber dukketilbehør. Alternativt kan du købe en dukke med, så du er sikker på, at dit nyindkøbte dukketilbehør kan bruges med det samme.

  • Design – vær her opmærksom på fx farvevalg. Har dit fødselsdagsbarn nogle præferencer, når det kommer til farver, så kan det være oplagt at gøre ekstra meget ud af gaven og leve op til dette.

  • Dobbeltkøb – undgå dumme og dyre dobbeltkøb ved at kontakte forældrene for at forsikre dig om, at fødselsdagsbarnet ikke allerede har to dukkevogne. Måske kan du også her spørge ind til, om der er noget konkret tilbehør, det mangler?