Er I blevet for mange i ungdomsklubben?

Du er måske allerede medlem af en ungdomsklub, ellers ønsker du at blive det indenfor den nærmeste fremtid. En ungdomsklub er et sted, hvor unge mennesker kan mødes og have det hyggeligt sammen. Mange ungdomsklubber er i forlængelse af skolen, men nogle ungdomsklubber er også en separat institution, som du kan tilmelde dig. Mange af disse separate ungdomsklubber starter med at have nogle små lokaler, da de naturligvis ikke er mange medlemmer, men efter noget tid kan de risikere at have rigtig mange medlemmer, og de må være nødt til at få sig nogle nye lokaler, hvor der er plads til alle medlemmerne.

Hvordan finder du et nyt lokale til ungdomsklubben?

Hvis du står overfor en situation, hvor ungdomsklubben har fået for mange medlemmer til, at i kan være i jeres oprindelige lokaler, må du på udkig efter nogle nye og større lokaler. Hvis jeres ungdomsklub på nuværende tidspunkt ligger i Aarhus, kan du med fordel kigge efter ledige erhvervslejemål i Aarhus. Grunden til at I med fordel kan lede efter ledige erhvervslejemål er, at de lokaler virksomheder normalt lejer sig ind i egner sig rigtig godt til en ungdomsklub. I kan indrette lokalerne med et filmrum, en stue til at spille computer, et snakkehjørne og hvad end i nu engang har lyst til.

Hvad skal I gøre med alle jeres ting?

Et generelt dilemma når man flytter, er transporten af alle sine ting. Det er naturligvis ikke en mulighed at lade alle sine ting stå tilbage i de gamle lokaler og købe nogle nye. Det vil være alt for dyrt. I stedet kan I med fordel bruge en flyttecontainer til erhvervsflytning, hvor alle jeres dyrebare ting kan trygt og sikkert, mens I får styr på alle de andre praktiske ting omkring flytningen fra de gamle til de nye lokaler.