Få nemt og sjovt bevægelse ind i hverdagen

Ens hverdag kan hurtigt flyve afsted. Som et ungt menneske i dagens Danmark er der mange forventninger og krav, og før man har set sig om, ja så gik der pludseligt endnu en dag. Vi kender det kun selv alt for godt, hvordan skole, lektier og venner kan stjæle ens tid, og så er der måske ikke tid til alle de andre ting man gerne vil. En af de ting vi gerne vil blive bedre til er, at få mere motion end vi gør nu. Når vi endelig har fri, så kan det være fristende at slappe af foran computeren, frem for at tage i fitness centeret, og vi har derfor fundet frem til nogle alternativer til motion, som vi selv finder både sjove og spændende.

Hop ud i haven og hop løs

Vi elsker at hoppe på trampolin. Følelsen af nærmest at være svævende er noget helt specielt. Udover det så er det også ret sejt, hvis man kan lære forskellige tricks, som man kan vise frem til sine venner. Havetrampolinen kan derfor være en rigtig god måde, at snige mere motion ind i sin hverdag på en sjov måde. Vælger man denne løsning, så er man sikret mange gode timer, men man skal samtidig være opmærksom på, at det ikke er ligegyldigt, hvilken trampolin man køber. Ønsker man den bedste trampolin, så kan det være rigtig smart at kigge på trampolin-test.dk, så man ved, at man har truffet en sikker beslutning.

Op på cyklen og afsted

Har du et stykke vej til skole, så kan det være en nem vej til motion at tage cyklen om morgenen. Du skal alligevel turen, så hvorfor ikke cykle frem for at tage bussen? Vælger du cyklen så er du frisk, når du møder ind, og du har allerede haft gang i kroppen modsat flere af dine klassekammerater. Bor du i nærheden af flere af dine venner, så er det også oplagt at følges ad. På den måde kan I gøre det til en hyggelig tur, og få snakket sammen allerede fra morgenstunden af.

Udnyt dine pauser

Sørg for at du er aktiv i dine pauser. Kom ud i den friske luft med en fodbold, basketball eller hvad du ellers lige har ved hånden. Ved at komme ud får du brugt kroppen allerede i skolen, og når den næste time starter, så er du frisk og klar til ny læring – det er jo ren win/win!