Forårsmode 2022 – Farver, tendenser og must-haves

Så er foråret over os igen, og det betyder, at modehusene er kommet med deres nye forårskollektioner. I 2022 bliver der lagt vægt på farver, femininitet og funktionalitet – så det er bare med at finde ud af, hvilken forårsmode du skal hoppe med på!

Lægger du vægt på flotte farver i dit outfit, bør du se på de farvestrålende styles fra Black Colour. Vil du gerne klæde dig feminint, er Neo Noir kjoler et musthave for dig. Er funktionalitet og komfort vigtigt for dig, skal du helt klart tjekke de nyeste Copenhagen Shoes sneakers ud.

Vi har samlet nogle af de vigtigste tendenser herunder:

Flotte forårsfarver til garderoben

Dette forår er det blandt andet lyse farver, der dominerer. Selvom sort og hvid altid vil være populære, kan du med fordel prøve nogle af de mere sprudlende nuancer som pink, gul eller lysblå. Blomsterprint er også in denne sæson, så gå på jagt i de mange feminine prints og flotte forårsfarver.

Feminine og elegante kjoler

Forårsmode 2022 handler også meget om at være feminin. Du kan for eksempel finde mange kjoler med bløde snit og detaljer, der fremhæver din figur på den bedst mulige måde. Neo Noir er et af de modehuse, der har specialiseret sig i netop denne type kjoler, og du kan finde mange smukke og elegante designs hos dem.

Fantastisk flot og ikke mindst funktionelt

Selvom vi naturligvis gerne vil se godt ud, er det ikke desto mindre vigtigt, at tøjet også har en praktisk funktion. Dette forår er der særlig fokus på lækre Copenhagen Shoes sneakers, der er behagelige at have på og samtidig ser cool ud.

3, 2, 1 – SHOP!

Så hvad venter du på? Gå på jagt efter din forårsgarderobe allerede i dag! Husk, at det ikke kun handler om at følge trends – det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas i dit tøj. Så mix og match lige præcis de items, der passer bedst til dig og dine behov. Og husk: nyd foråret mens det er her!