Must-haves til garderoben

Smag og behag er forskellig fra person til person, og det er helt okay at have en unik personlig stil. Ikke desto mindre er der altså nogle ting, som er fuldstændigt uundværlige i garderoben, uanset hvilken tøjstil du har.

Det første er en læderjakke. Den er praktisk og pæn, og du kan style den, præcist som du vil. Du kan bruge en læderjakke til alt fra hullede jeans til en pæn kjole, hvor den tilføjer lidt kant til outfittet. Den er også praktisk, fordi den er vindtæt og vandafvisende; det er et perfekt yderlag. Så kan du altid tage en ekstra trøje på under, hvis det er koldt udenfor.

Et andet uundværligt item er en crossbody taske. En skuldertaske i en praktisk størrelse, du kan have med på farten, og som kan rumme alle de vigtigste ting; mobil, oplader, en drikkedunk eller hvad du nu måtte have brug for. På frejaskind.dk finder du et stort udvalg af fede tasker i høj kvalitet, der kan holde til at blive brugt til hverdag.

Du kan heller ikke undvære…

nogle gode basis-items. Ensfarvede T-shirts, blå jeans og lignende er måske ikke de mest sindsoprivende items, men de er stadig et musthave i garderoben. De er nemlig gode til at danne base for dit outfit. Så har du efterfølgende frit spil til at style med accessories, smykker og andet, der kan understrege din personlige stil.

Og så er der selvfølgelig de obligatoriske sorte bukser, som altid er gode at have ved hånden, hvis du skal se lidt professionel ud. Hvis du har serveret, ved du garanteret, at blandt andet hotel- og restaurationsbranchen bruger sorte bukser rigtig, rigtig meget. Hvis du sætter det sammen med en hvid skjorte og måske en blazer, ligner du allerede en, der ved, hvad du laver (fake it till you make it).