Unge er i dag mere moderigtige end for ti år siden

I dag bliver du nok konstant overrasket over, hvor meget unge mennesker, virker til at have styr på deres liv. Piger der er 14 år eller endda yngre, lægger en flottere makeup, end du nogensinde har kunne finde ud af. Da du var 14, lagde du helt sikkert en noget så skrækkeligt makeup, som du senere i livet har krummet tæer over flere gange. Det er et syn, man gerne vil have ud af nethinden. Man har allerede fjernet alt dokumentation i form af billeder, men hukommelsen er sværere at slette.

 

Det er som om, at de unge piger i dag ikke har de samme vanskeligheder, som man havde for bare 10 år siden. Verden er meget mere åben og ligetil. Der er sket en vending. Der er blevet plads til flere forskellige typer. Pludselig er det sejt at gå op i ’nørdede’ ting, og man behøver aldrig bukke under for gruppepres, for det findes ikke længere i deres verden. Ja, meget har ændret sig, og de unge virker i dag både klogere og mere åbent sindede. Måske skyldes det, at de unge mennesker hele tiden lærer om verden gennem sociale medier. Ellers er skolen måske blevet bedre. Det er ikke helt til at vide.

 

Uanset hvad, er teenagere i dag vikke bare bedre til at lægge en flot make-up, men de er også mere moderigtige. Udover makeuppen, sammensætter de nogle i fede outfits der stråler af vintage og styler dem med kædeøreringe og smukke farverige asker. De stroller gennem genbrugsbutikker og hiver de fedeste items af hylderne.

Det er betryggende at de unge mennesker virker til at have styr på tingene. Det er jo trods alt dem, der skal sørge for samfundets fremgang, når de bliver voksne mennesker.