Slip for julemyldret og bestil dit højtidsoutfit online

Jul og nytår nærmere sig og det er blevet tid til at gennemrode klædeskabet igen for festlige outfits. Selvom landet så småt er lukket ned, så er der stadig god grund til at gøre noget ekstra ud af sig selv i juleperioden. Men måske det er på tide at prøve noget nyt og ligge den gamle julekjole på hylden.

Ude i sidste øjeblik?

Kender du det, at man har haft så meget fokus på at købe gaver og lave juleforberedelser, at man helt har glemt at tænke på sig selv. De fleste af os har hænderne alt for fulde i december måned og det kan være overvældende tage en tur på strøget på de travle adventssøndage. Men det skal ikke stoppe os i at føle os specielle jule eller nytårsaften. Man kan nemlig finde et stort udvalg af festlige artikler på qnts.dk. De levere ovenikøbet indenfor 1-3 dage lige til døren eller din nærmeste pakkeshop. Så du kan stadig nå det.

Svært ved at bestemme dig?

Det at shoppe online kan virke som lidt af et stats. Selvom der efterhånden er kommet nogle gode størrelsesguides, der råder dig til, hvilken størrelse, der passer lige præcist dig, så kan man jo komme galt i byen. Men det er der heldigvis en løsning på. Skulle uheldet være ude og du har fået den forkerte størrelse eller at du har bestilt for mange artikler, så kan du returnere dine julekøb til og med den 17. januar. Så bestil du bare begge kjoler og send den ene tilbage, hvis den ikke lige er din stil alligevel.

Kvalitet frem for kvantitet!

I dagens Danmark fylder bæredygtighed og klimaneutralitet en stor del og for mange er overvejelsen om at købe nyt tøj også en overvejelse om hvilket aftryk man efterlader på miljøet. Hvis du er en af dem, hvor tøjbranchens bæredygtighed spiller ind, så tænker du sikkert også over tøjets levetid. Her spiller kvaliteten af tøjet en stor rolle, ja det er rigtig, at du kan få en kjole på strøget til 100 kroner, men hvor lang tid holder den egentlig? Hvor meget slid kan materialet egentlig tage? Næste gang du køber nyt, så vælg producenten med omhu. For et par hundrede kroner mere, kan du få en kvalitet, der holder i flere år. Og det kan gøre en større forskel end du måske lige går og tænker.