Forkæl dig selv med en rigtig pamper-aften

Nu hvor efteråret for alvor er kommet over os, og vi alle er et godt stykke inde i skole rutinen igen, kan der godt være behov for en aften dedikeret til selvforkælelse. Man kan hurtigt komme til at glemme at tage sig af sig selv, når hverdagen kører for fuld drøn og lige pludselig kan det bare blive for meget med lektier, skolearbejde, deadlines osv. Derfor er det vigtigt at tage tid til sig selv og få afstresset en gang imellem. Herunder finder du gode ideer til, hvordan du kan forkæle dig selv og virkelig få hvilket igennem. 

Tag dig tid til ekstra beauty forkælelse 

Når man tænker på rigtig selvforkælelse, går tanker næsten altid i mod noget spa-agtigt. Det kan dog være ret dyrt at tage i spa eller på et spa ophold, men frygt ej, man kan nemlig sagtens lave sin egen lille hjemmespa. Her kan du bruge lidt ekstra tid på at forkæle sig selv og få gået alle beauty-steps i bund. Du kan lægge en lækker ansigtsmaske, eller måske bruge lidt tid på at lægge en flot selvbruner, så du er lækker solbrun selv her i efteråret og vinteren, hvor man jo godt kan gå hen og blive lidt bleg. Sørg også for før du bruger selvbruner, at have exfolieret din hud godt med en lækker scrub. Det er sådan nogle ting, som man ikke altid lige har tid til i hverdagen. Derfor føles det også lidt mere luksuriøst og lidt ligesom at være i spa. 

Bestil take out og se en film eller serie

Det er vigtigt på en pamper-aften, at man virkelig får koblet hjernen fra. Det kan man gøre på flere forskellige måder selvfølgelig. Nogen kobler bedst fra og får opladet deres batterier ved at være alene, spise noget lækkert mad og måske se en film eller serie, mens andre har det godt med at være i andres selskab. Så invitér en veninde over, eller brug aftenen med kæresten, og bestil gerne maden hjem, så I slipper for at skulle tænke over at lave det. Hvis I dog alligevel gerne vil lave mad, er det en god ide at lave noget der er relativt let. 

Lav aktiviteter der gør dig glad 

Hvis du alligevel synes, der skal ske lidt mere på din pamper-aften og du bedst kobler af ved at lave noget som du elsker, så skal du selvfølgelig bare gøre det. Det kan netop være at lave et super lækkert måltid med nogen du holder af. Det kan også være at spille musik, tegne, male eller måske skrive i dagbog. Det vigtigste er bare at du får slappet af og glemmer hverdagens problemer.