Guide: Sådan er du altid ordentlig klædt på

Det kan være svært at vide, hvordan man som fyr skal være påklædt. Nogle situationer kræver nemlig en pænere påklædning end andre, og det betyder ofte, at man skal investere i mange forskellige tøjgenstande, så man er præsentabel i enhver situation. Sådan behøver det dog ikke at være. Du behøver ikke investere i et jakkesæt, hvis du ikke vil. Du kan faktisk skabe det perfekte outfit til enhver situation med et par enkelte tøjgenstande, som du kan mixe og matche efter behov.

 

Chinos

Chinos er en af de mest populære bukser til mænd lige nu – og det er der rigtig god grund til. Chinos er nemlig pæne samtidig med at de faktisk er behagelige at have på. De kan faktisk bruges til både hverdag og til fest, fordi de ændrer karaktér alt efter, hvad man har på til dem. Du kan for eksempel bruge dine chinos med en helt almindelig t-shirt eller langærmet bluse til hverdag – det er et afslappet og behageligt outfit, uanset vejr og situation. Du kan dog også vælge at kombinere dine chinos med en hvid skjorte, og så har du faktisk et meget formelt outfit, som fungerer til diverse fester og andre mere officielle begivenheder. Der er altså ingen grund til at investere i et jakkesæt mere. Hvis du gerne vil have fat i et par lækre chinos, så skal du uden tvivl vælge et par GABBA Pisa chinos. De findes i et hav af forskellige farver og udtryk, så du kan finde et eller flere par, der passer perfekt til dig.

 

En pæn skjorte

Engang imellem er der behov for et pænt outfit, men det betyder altså ikke, at du skal ud og investere flere tusinde kroner i et jakkesæt. Du kan faktisk nøjes med at bruge dine hverdagschinos sammen med en pæn skjorte. Det er et hurtigt og alligevel formelt outfit, som du kan bruge igen og igen – og det er der ingen, der lægger mærke til. Vælg en skjorte i en farve, som du også går i til hverdag og så har du faktisk alllerede et pænt outfit.

 

T-shirten

T-shirten er nok den vigtigste del af garderoben – og med god grund. T-shirten kan nemlig bruges til stort set alt, og det giver et lækkert casual outfit, uanset om du har den på til et par jeans eller til dine chinos. Den kan med fordel kombineres med et par sneakers for at komplet casual look.

 

En pæn jakke

Du går aldrig galt i byen med en pæn jakke. Hvis du vælger den helt rigtige jakke, kan du faktisk bruge den både til det mere casual og det mere formelle outfit. Gå f.eks. efter en klassisk sort jakke – måske endda en trench coat – som kan bruges til alle farver og mønstre.

 

Hvis du har disse essentielle tøjgenstande i din garderobe, så har du alle genstande til både et casual og et pænt outfit!