Har en teenagere brug for 12 par sko?

Du vil blive overrasket over, det behov en teenager kan se. Der er brug for sko efter årstiderne, vinterstøvler og flere forskellige sneakers. Måske endda specielle sportssko, til fx håndbold eller dans. Der er også brug for forskellige sko til hverdag og til fest og forskellige farver.

Et stort skoforbrug kan betyde meget logistik. Uanset om du søger Tommy Hilfiger sko eller andre, så vil du ofte være ude for at købe ind eller undersøge mulighederne.

Er det en fordel at købe sko på nettet?

Der er et stort sortiment online og du kan sammenligne priser på mærkevarer mellem forskellige butikker. Du skal ikke bruge tid på at tage i butikkerne, men kan vente hjemme. Du kan finde gode tilbud, også på mærkevarer. Hvis du søger efter Tommy Hilfiger sko, så kan du nemt finde mange muligheder.

Til gengæld bliver der måske lidt arbejde med returforsendelser, og du skal indimellem lægge penge ud for en del forskellige sko. Du skal vente på leverancen, og hvis de par du har udvalgt, ikke er de rigtige, så er der retur, måske ventetid på pengene og så forfra med bestilling og ventetid.

Godt råd: Vær konsekvent når du køber ind

En undersøgelse fra England viser, at en gennemsnitlig kvinde over 18 år har 20 par sko. De bruger kun 5 par løbende. Den hyppigste årsag til at de ikke bruger de øvrige, er at skoene ikke er behagelige, eller at de er upraktiske. Der er også en tendens til, at meget dyre sko bliver behandlet forsigtigt og brugt meget sjældent.

Det betyder, at du skal være opmærksom, når du prøver de sko, du har købt. Hvis ikke de er komfortable eller er upraktiske, så skal du sende retur med det samme. Hvis du synes, de er flotte, men du ikke lige har tøjet, der matcher, så skal de også retur.