iPhone tilbehør til teenageren der vil have den bedste iPhoneoplevelse

True Wireless høretelefoner

 

Høretelefoner har altid været ganske essentielt tilbehør til en iPhone. Gode høretelefoner gør at du kan have al din underholdning med dig, uden at genere folk omkring dig. I 2016 ændrede Apple så hele høretelefon-gamet med lanceringen af deres AirPods, der viste sig at starte et ryk i høretelefoner mod såkaldte True Wireless høretelefoner. True Wireless betyder at der ingen kabler er overhovedet, men bare to separate earpods, der spiller via Bluetooth. Selvom Apple startede trenden, er der i dag mange gode, og typisk billigere, alternativer til AirPods.

 

En model der har været populær, særligt blandt teenagere, er Jabras Elite 65 Wireless, og det er ikke svært at se hvorfor. Høretelefonerne koster under halvdelen af Apples topmodel AirPods Pro og leverer på mange områder. Batterilevetiden er god, med 5 timer per opladning og to ekstra opladninger i det medfølgende etui. De er desuden solidt byggede og en equalizer-app medfølger så lydoplevelsen kan skræddersys til enhver teenagers smag.

 

Bluetooth-højtaler

 

Det kan selvfølgelig også være at der er tale om en teenager der hellere vil dele lyd. Bluetooth-højtalere er i de seneste par år blevet en glimrende mulighed for både at have god lyd på værelset, men også transportabel lyd. De fungerer typisk både godt koblet til strøm derhjemme eller på batteri på en strand- eller parktur. Og udvalget er stort i alle prisniveauer.

 

Fivestars F808 er et godt bud på en prisbevidst men super lækker højtaler. Lyden er lækker til prisen og højtaleren har en række features der typisk findes på dyrere modeller. Du kan koble din telefon på via både jack, USB og selvfølgelig Bluetooth. Desuden understøtter den FM så du kan afspille radio på den, og der er plads til et hukommelseskort, så du kan have din musik gemt direkte på den. Alt i alt en glimrende, alsidig bluetooth-højtaler.

 

Tile Mate

 

Alle kender nok til det at skulle ud ad døren og ikke kunne finde sin enten sin iPhone eller sine nøgler. Her er der dog hjælp at få, med Tiles Tile Mate. Tile Mate er et stykke iPhone tilbehør, der udnytter den klassiske metode med at finde en telefon ved at ringe til den, men gør at du også kan ”ringe” til dine nøgler, eller andet.

 

Tilen kan nemlig kobles på dit nøglebundt, eller pung og andet du måske kan have svært ved at finde. Herefter parres den med din telefon via en medfølgende app. Kan du så ikke finde dine nøgler kan du på telefon få den til at spille en lyd på Tilen så du lettere finder dem. Er det telefonen du ikke kan finde, kan du trykke på Tilen og dermed afspiller telefonen en lyd. Perfekt til teenageren der måske ikke altid har styr på sine ting.

 

Powerbank

 

En ofte irriterende situation at stå i, er når man sidst på dagen løber tør for strøm på sin iPhone lige inden man skal bruge den til noget vigtigt. Med det gennemsnitlige teenageforbrug kan det være svært for mange, særligt gamle, iPhones at følge med en hel dag. Dette er dog et problem der kan løses ganske nemt, med et køb af en powerbank.

 

En powerbank er nok blandt de mest populære typer iPhone tilbehør. Det er som et ekstra batteri du kan have med på farten og give et ekstra skud strøm til telefonen. Der findes mange typer og størrelser, fra dem der kan give et ekstra boost mod slutningen af dagen, til dem der har flere opladninger i sig. EOPALL Powerbank er en god allround powerbank. Den er cirka på størrelse med en lidt tyk smartphone og med 10.000 mAh er der nok til i hvert fald to ekstra opladninger på de fleste iPhones.