Juicekur er udrensende og helende for din krop

Lad os først lige slå fast at en juicekur, ikke er en slankekur. Juicekuren kan være en kickstarter til en sundere livsstil. Er en juicekur medvirkende til en ny, sundere og slankere livsstil, så har den gjort mere for dig end bare at udrense din krop.

For det en juicekur gør ved din krop, er ikke nødvendigvis slankende. Men det er udrensende. Kroppen får nemlig alle de vigtige vitaminer, mineraler, antioxidanter og fibre. Næringsstoffer som din krop har behov for, for at kunne udskille giftstofferne i din krop. 

  1. Hvordan foregår en juicekur?

Der er forskellige længder på juicekure. Nogle varer 3 dage og andre helt op til 14 dage. Det afhænger af behovet for udrensning. Det du skal gøre, er at udskifte hele din kost med juice, lavet af en masse forskellige grøntsager og frugter. Det er vigtigt at du holder dig til kun juice, ellers ødelægger du hele processen. Bare 1 dags juicekur er bedre end ingen juicekur. Det er bedst at være på juicekur sammen med en ven, veninde eller kæreste. Sådan er det med alt, der kræver selvdisciplin. Det er altid godt at have en makker til at hive en ind, på den rigtige sti igen. 

  1. De mange fordele ved en juicekur

En juicekur kan måske kurere din sukkerafhængighed. Frugtsukker kan ikke sidestilles med det almindelige behandlede sukker. Når du er på juicekur, kan hele dit system få en velfortjent pause og affaldsstofferne i din krop, vil automatisk blive fjernet. Kød er f.eks. i dit fordøjelsessystem længe og juicerne vil hjælpe dig af med det på en nænsom måde.

  1. Er juicekur slet ikke slankende?

Svaret er jo. Kuren kan sagtens være slankende. Men det er væske du vil tabe og ikke fedt. Du vil derfor opleve at tage på igen, når juicekuren slutter. Men kuren kan være en kickstarter til et vægttab og det er dét, der gør juicekuren så god på flere måder.

  1. Fysiske tegn på at din juicekur virker

Hvordan ved du at din juicekur har den ventede positive effekt? Det gør du ved at bemærke de fysiske tegn som mindre oppustethed og en mave i balance. Desværre er der også en negativ bivirkning, men den viser blot, at kuren har virket. En slem hovedpine kan følge dig, både under og lige efter kuren. Det er et normalt tegn på, at kroppen udrenser. Mentalt vil du få det bedre og blive mere opmærksom og koncentreret.

Så god fornøjelse med at være juicer.