Pæn og funktionel opbevaring på teenageværelset

Som teenager bruger man ofte mange timer på sit værelse, og rummet skal kunne rumme mange funktioner. En af dem er opbevaring skolesager, tøj og personlige ting. Teenage værelset er sjældent særlig stort, men det er stadig nødvendigt med nogle praktiske opbevaringsløsninger, så man gemme sine ting lidt af vejen. Det giver nemlig mulighed for at man kan rydde op, så rummet virker større. 

Små og store opbevaringsløsninger

Fordi teenageværelset ikke er af så mange kvadratmeter, kan det være godt både at tænke i små og store opbevaringsløsninger, så du får udnyttet pladsen, hvor det er muligt. Det kan blandt andet være i form af et natbord med opbevaring samt et smukt tv bord fra skovby, som fåes i mange størrelser. Du kan også bruge små kasser, kurve eller æsker, hvor du kan gemme mindre ting. 

En anden mulighed er at skræddersy en reol, så den passer perfekt til værelset. Det kan gøres med en ABC reol, som er perfekt til dig der både sætter udseende og funktionalitet højt. Løsningen kan laves efter dit behov, og det er nemt at ombygge, hvis du på et tidspunkt får behov for en større eller mindre løsning. 

Gør brug af multifunktionelle møbler

Har du mange ting der skal opbevares på lidt plads, kan det også være en god ide at tænke i multifunktionelle møbler. Det kan være en seng med indbygget opbevaringsplads, et skrivebord hvor der er plads til en lille kommode under selve bordpladen, eller et sofabord med en hylde. 

 

Teenageværelser er meget forskellige, men fælles er at det handler om at udnytte pladsen, højden og møblerne i rummet med lidt anderledes løsninger, hvis du har behov for mere opbevaringsplads.