Sådan bliver du en lykkelig teenager

Der kan være mange følelser og hormoner, der florerer rundt i kroppen, når man er teenager. Livet kan til tider føles uretfærdigt. Det er der dog ingen grund til. Du kan sagtens nyde dine teenageår og være lykkelig. Vi giver dig nogle råd til, hvordan du bliver lykkelig som teenager.

I indlægget kan du læse mere om:

  • Venner
  • Kærlighed
  • Familie.

Nære venner er uundværlige

Når du er teenager, er venner uundværlige. Det er dem, der kan forstå dine problemer og frustrationer, som dine forældre måske ikke helt forstår. Venner er også nogle, du kan dele hemmeligheder og følelser med.

Som teenager kan det være rart at have en masse venner. Du skal dog huske på, at det ikke handler om at have flest venner. Det kan nemlig ende med, at du har en masse venner, men du har ikke rigtig nogen nære venner. Det kan derfor være bedre at have få nære venner end mange knapt så nære venner.

Når det kommer til venner, er kvalitet bedre end kvantitet.

Find kærligheden

Som teenager oplever du sikkert et sus af forskellige følelser, der er måske en, du begynder at få lidt ekstra følelser for. Du mærker, hvordan du får et væld af sommerfugle i maven, når han eller hun er i nærheden. Måske får du en smule svedige håndflader, og du føler dig nervøs.

Dette kan være tegn på, at du er forelsket. Og det er der ingenting i vejen med. Det handler blot om, hvad du gør med disse følelser. Hvis du tager chancen, kan du være heldig at finde kærligheden. Det er noget, der kan bringe en masse glæde og gode stunder med sig.

Vær derfor ikke bange for at gå efter kærligheden, når du er teenager.

Husk dit bagland

Nogle gange er mor og far bare en smule irriterende fra tid til anden. Din søskende formår også nogle gange at trykke på alle de rigtige knapper. Du skal dog huske på, at din familie er dit bagland. De er den gruppe af mennesker, der altid står og hepper på dig. De vil dig nemlig det bedste.

Det kan derfor være en god idé at huske at bruge tid med din familie. I det lange løb er det nemlig noget, du vil sætte stor pris på. De vil sikkert også elske at bruge tid sammen med dig.

Du skal derfor ikke være bange for at bruge tid med din familie. Der kan nemlig komme nogle rigtig gode stunder ud af det.