Sådan lokker du dine teenagebørn mere udenfor

Der er noget rigtig hyggeligt over at bruge tid sammen udenfor som familie. Der er masser af gode ting at finde på, men til gengæld er det nogle gange svært at lokke teenagebørn med udenfor.

Måske du allerede kender til, at dine børn foretrækker at sidde inden for og lave noget hver for sig. Derfor får du her nogle tips til, hvordan du lokker dine børn mere med udenfor.

Hold en lækker grillaften

Hvis der er noget, der både er lækkert for børn og voksne, så er det god mad. Der er ikke noget, der samler folk som en lækker omgang mad. Derfor er det også rigtig hyggeligt at holde en grillaften. Hvis du tænder op for en kulgrill og lader dine børn være med til at bestemme en menu, så er der rigtig gode chancer for, at du lokker dem med udenfor.

Der er rigtig mange retter og råvarer, der er gode på grill, så det også sjovt at eksperimentere i fællesskab. Du finder en kulgrill hos Gastrobutikken f.eks.

Find en masse havespil frem

Der er en hel masse havespil, der er rigtig sjove at spille sammen. Det gælder f.eks. sådan noget som Crockett, stangtennis, kongespil osv. Hvis ikke du allerede har sådan nogle havespil liggende, er det en rigtig god idé at finde nogle. Det er nemlig noget, der altid er nemt at hive frem. Det er sjovt for både børn og voksne.

Investér i nogle lækre havemøbler

Det er ikke altid nødvendigt at lave noget aktivt sammen. Nogle gange er det rart bare at sidde og slappe af. Det synes dine teenagebørn helt sikkert også. Derfor er det rigtig rart at have nogle behagelige havemøbler, som altid er gode at slappe af i. Hvis du har nogle gode havemøbler, så har dine børn sikkert også mere lyst til at bruge tid udenfor.