Skandinavisk design fra BIBS sutter

Når man får en lille ny i hjemmet, er en af de vigtige beslutninger om barnet skal bruge sut eller ej. Mange vælger sutten, og det er på grund af de mange fordele det har. Lige fra når børnene bliver født har de et suttebehov, og en stor del af grunden til det er fordi barnet finder det beroligende at gøre. Børn oplever en følelse af tryghed når de sutter og det er fordi de forbinder følelsen med amning. BIBS er et brandt der tilbyder et stort udvalg af sutter, for at give dit barn den bedst mulige start på livet.

 

BIBS sutter har et flot design og kommer i et stort udvalg af farver. Brandet har eksisteret i næsten 50 år, med et fokus på at skabe sutter i kvalitetsmaterialer. BIBS sutter er en klar favorit blandt børnene og det er der en god grund til. Sutterne er super funktionelle og er skabt med omtanke på kvalitet og sikkerhed. Sutterne er designet til at bringe en følelse af tryghed, som dit barn vil elske. BIBS sutter går meget op i at i finder den sut som vil passe til dit barn.

Fordele ved BIBS sutter

Mange børn gavner meget af de fordele der er ved at bruge sut. Sutterne er en fantastisk måde at berolige børn på, når de er vrede, kede af det eller når de skal sove. Derfor kan sutter også være en fantastisk støtte til forældre med et uroligt barn. Sutter er også gode til at beskæftige barnet når det er sulten, det kan nemlig distrahere barnet i noget tid hvis man ikke har mulighed for at amme.

 

  • Holdbarhed

BIBS er meget fokuseret på at skabe nogle kvalitets sutter. De har derfor også en fremragende holdbarhed. Sutterne blive både designet og produceret i Danmark og er lavet af holdbare kvalitetsmaterialer. Suttens skjold er fremstillet af polypropylen, som kan holde til meget høje temperaturer, så sutterne kan også vaskes og skoldes.

 

  • Sundt og sikkert

Sutterne indeholder hverken BPA, PVC eller phthalater og er skabt af 100% naturgummi. Du kan derfor trygt lade dit barn bruge en af BIBS sutter og vide at du ikke udsætter det for nogen skadelige eller hormonforstyrrende stoffer.

 

  • Bærdigtigt og ansvarfuldt

Når BIBS producere deres produkter går de ikke kun op i kvaliteten, de sørger også for at de ikke har en negativ effekt på naturen og miljøet. En af de ting de har gjort for at opnå dette, er at indgå i et samarbejde med Ørsted for at skabe en grønnere produktion. Nu er størstedelen af deres energi vedvarende og bliver skabt af de vindmøller vi har i Europa.

 

Flot og moderne design med BIBS sutter

BIBS vil gerne sørge for at dit barn får den helt rigtige sut. Derfor tilbyder de mange forskellige modeller i et stort udvalg af farver og størrelser. Sutterne er designet med et simpelt og enkelt look som kan fås i de dæmpede farver. BIBS tilbyder både varme og kolde farver så du kan finde den helt perfekte. Sutterne er ventilsutter, så gummi delen af sutten kan mases helt flad. Det er meget vigtigt da det kan skade barnets gummer, hvis sutten ikke ligger helt rigtigt i barnets mund. De tilbyder også to forskellige designs på skjolden. Du kan få den traditionelle runde model eller den sommerfugleformede. BIBS sutter er både praktiske, har et super flot skandinavisk design og så kan du være sikker på at dit barn vil elske dem.