Træn med en hometrainer

Det kan kræve meget selvdisciplin at komme ud af døren og hen i fitnesscenteret. Hvis det regner, hvis det blæser, hvis man er lidt træt, hvis sengen er så blød og varm, hvis bussen er forsinket. Der er mange situationer, hvori det kan være rigtig svært at tage sig sammen til at komme afsted, selvom man ved, at man burde. Men det er der heldigvis råd for – en hometrainer, der kan stå i din stue.

Pas godt på din krop

Det er aldrig for tidligt at begynde at passe godt på sin krop – det kan derimod nemt blive for sent. Man skal leve i og med sin krop hele livet, og derfor kan det virkelig godt betale sig at værne om den og passe på den. Det er allernemmest at komme i god form som barn og ung, fordi der er kroppen stadig meget modtagelig overfor ændringer. Derfor er det rigtig smart at begynde at træne regelmæssigt allerede som barn og ung, fordi på den måde kan man gøre sit fremtidige selv og din fremtidige krop en stor tjeneste.
Der er mange både fysiologiske og mentale fordele ved at træne regelmæssigt.
Blandt de fysiologiske er, at man for det første holder sin krop i gang med træning. Kroppen er skabt for at blive brugt, så bevægelse er afgørende for den og dens velbefindende. Hvis man ikke får bevæget sig, vil end krop forfalde og musklerne vil svinde ind.
Af de mentale fordele er udskillelsen af endorfiner ved træning. Endorfiner er det såkaldte lykke-hormon, som i høj grad er med til at påvirke vores humør til det positive. Når vi træner og bevæger vores krop, udskilles endorfiner og vi vil blive gladere.

Træning indenfor rækkevidde

Hvis man anskaffer sig en hometrainer, er træning og motion altid inden for rækkevidde. Så er der ingen undskyldninger. Når man bare skal ind i et andet rum i huset, er det nemlig ligegyldigt om det regner eller blæser, om bussen er forsinket eller noget fjerde. Online kan man finde detaljerede anmeldelser af alskens slags hometrainers og derved finde ud af, hvilken hometrainer, der passer til dig og de behov, du har.

Cykeltræning i stuen

Når det er koldt udenfor, kan man faktisk stadig hoppe op på cyklen og få trænet! Man kan nemlig få en hometrainer, som nemt kan sættes på cyklen, hvilket gør det muligt for dig at cykle foran fjernsynet.
Cykeltræneren Bkool Smart Pro 2 er en testvinder af mange grunde. Prismæssigt ligger den et ganske rimeligt sted, og dens funktionalitet er simpelthen i topklasse. Man modtager hometraineren med posten, og så skal man selv installere den på sin cykel. Det tager ikke mere end ti minutter, før man er klar til at sætte sig op på cyklen og træde i pedalerne.
En af fordelene ved denne model er, at den kan simulere op til 20% stigninger, hvilket betyder at man, på trods af at være hjemme i sin stue, kan have mulighed for at cykle op ad noget, der føles som en bakke og derved få variation i din cykeltræning. En anden af de gode ting ved denne model er, at den kan monteres på alle former for cykler med alle slags hjulstørrelser. Dette gør altså, at alle i familien kan få glæde af denne hometrainer, fordi den virker på alles cykler.
I forhold til andre hometrainers er den heller ikke særlig tung. Den vejer 11,6 kg, så man kan godt holde til at bære den på egen hånd, hvis man har lyst til at gemme den væk i et skab, når den ikke er i brug.