Tre metoder til at pleje din krop

 

Det er blevet populært som aldrig før at pleje sin krop. Og det går ret bredt – lige fra at træne i fitness til at spise sundt. Det er naturligvis som udgangspunkt godt for alle, at der bliver gået mere op i sundhed og (mentalt) velvære. I denne artikel skal vi kigge på tre metoder til, hvordan du kan tage dig af din krop som kvinde og give dig selv lidt forkælelse. Vi håber, du finder inspiration i denne artikel til at forkæle dig selv og en veninde. 

 

Gør brug af ansigtsmasker

Du kender sikkert allerede ansigtsmasker. De kan pleje din hud med en række forskellige formål – fx at rense din hud eller give den fugt. Men vidste du også, at en ansigtsmaske faktisk også kan være meget afslappende og give ro på? Det kan være meget beroligende at lægge sig til rette med en ansigtsmaske på; måske kan du endda også tage agurkeskiver på øjnene. Der er altså virkelig meget selvforkælelse at hente ved at bruge en ansigtsmaske. 

 

Permanent hårfjerning

Elsker du også at føle dig nybarberet (og lækker)? Så er dette tip absolut noget for dig. For som noget nyt er det nemlig blevet populært blandt mange kvinder at få permanent hårfjerning. På den måde kan du ofte føle dig glat, og du slipper for at skulle barbere dig med skraber hele tiden i badet. Læs mere om hårfjerning her. Det er en meget simpel form for behandling, der absolut ikke virker afskrækkende. Mit forslag er, at du tager en eller flere veninde(r) med, og I gør en hyggelig tur ud af det – fx tager ud og spise efter. Så kan det lynhurtigt blive en hyggelig dag, der plejer jeres kroppe og bliver en dag, I sjældent vil glemme. 

 

Køb en blender og lav smoothies

Alle ved, at frugt og grøntsager er sunde. Men hvordan skal man dog indtage alle disse på en dag? Det kan du nemt gøre ved at lave en smoothie, der smager lækkert – med frisk frugt og friske grøntsager. På den måde får du en stor del af dine daglige frugter og grøntsager på en nem måde, som også smager fantastisk. Dette kan fx være et oplagt supplement til din morgenmad; at du også får en lækker frisk, sund og velsmagende smoothie. Det er også oplagt at servere som mellemmåltid, så du ikke skal gå og sulte mellem måltider.