Whey proteinpulver til en sund og markeret krop

Proteinpulver er elsket af mange i hele landet, og kan være med til at sikre, at du får dét daglige proteinindtag, som kroppen er afhængig af. Det gælder især for dig, der ikke får nok proteiner gennem din almindelige kost. Proteiner er nødvendige, hvis du træner og ønsker at blive mere markeret, da proteiner opbygger muskler. En gang var proteinpulver blot noget, som man puttede i en shake, og som havde en klæbrig og klumpet konsistens. I dag findes der et hav af forskellige nyttige produkter med protein, og det er også muligt at finde proteinpulver helt uden klumper. FitnessGuru har udviklet One Whey, som er et godt eksempel derpå.

Helt uden klumper og kemikalier

One Whey er “grass-fed” valleprotein. Valleprotein er proteiner, der er isoleret fra dén valle, der er tilovers fra osteproduktion. At valleprotein er grass-fed betyder, at det kommer fra glade køer, der græsser frit på hollandske gårde. Èn af de helt store fordele er, at disse kører har levet af græs, der er fri for antibiotika, hormoner og pesticider. Derfor skal du ikke bekymre dig om ubehagelige kemikalier, når du drikker din proteinshake. Desuden indeholder proteiner fra disse køers mælk mere omega 3, vitaminer og mineraler sammenlignet med køer, der fodres med korn. One Whey har været en bestseller siden 2010, hvilket skyldes proteinprodukternes høje kvalitet. One Wheys proteinpulver er blød og lækker og sørger for, at dine shakes er fri for klumper. 

Et stort udvalg af One Whey produkter

Du kan finde et utal af lækre produkter fra One Whey, som du kan integrere i dine daglige måltider. One Whey Essentials er en fantastisk proteinpulver, som fås i adskillige smagsvarianter. Du kan blandt andet få et pulver med smag af ‘Double Rich Chocolate’, af Strawberry Milkshake eller af Banana Toffee. Ud over de lækre pulvervarianter, kan du også få lækre One Whey Proteinsnacks til farten. One Whey Bar Zero er en delikat proteinbar, som holder dig mæt mellem de store måltider, uden at gå på kompromis med smag, kvalitet og sundhed. Barerne er ikke tilsat sukker og er glutenfri, hvilket gør, at de er elsket af mange. Barerne findes i smagsvariationer såsom Caramel, Mocha og Chocolate Chip. 

Opskrift på sunde proteinmuffins

Proteinpulver kan med fordel bruges i retter, der normalt ikke indeholder proteiner. Et godt eksempel på dette er lækre proteinmuffins, der tilmed er sunde. Start med at mose en moden banan, hvorefter du blander 70 gram One Whey proteinpulver med smag af Banana Toffee, 600 gram æggehvider, 80 gram havregryn, 25 gram kakaopulver, 5 gram bagepulver og lidt kanel med bananen. Hæld derefter den samlede masse ud i muffinforme. Silikoneforme er særdeles gode til formålet. Bag dine muffins ved 175 grader i cirka 30 minutter, og nyd dem lune. I andet bagværk, som kræver mel, kan du med fordel erstatte dele af melet med One Bake proteinpulver, der beriger dit bagværk med et proteinboost.