Er du ved at finde ud af, hvad du skal i dit sabbatår?

Du har glædet dig længe til at blive færdig med gymnasiet, og nu skal du i gang med at finde ud af, hvad du gerne vil lave i dit sabbatår. Du ved godt, at det kommer til at kræve, at du også arbejder, så du får tjent penge både til at lave noget fedt i dit sabbatår, men også til at skulle flytte hjemmefra derefter. Men hvad har du egentlig af muligheder i dit sabbatår? Der findes så meget, at det kan være svært helt at finde ud af, hvad du helst vil, men vi giver nogle råd i denne artikel.

Et sabbatår i Tanzania

Hvis du ved, at du gerne vil til udlandet og opleve nogle ting, som du ikke lige kan opleve her i Danmark, kan det være, at Tanzania er stedet for dig. Safari i Tanzania er noget af det, som du kan opleve, hvis du vælger at tage til Tanzania. Du kan komme på en tur, hvor du også møder andre unge, og så har i denne oplevelse sammen. Det kan være fedt også at lære nogle nye mennesker at kende og få en fornemmelse af at være på egne ben. Du kan også opleve Zanzibar, hvor du kan finde mange lækre hoteller at bo på.

Svært at beslutte sig?

Det er helt normalt, at det kan være svært at finde ud af, hvad du helst vil. Det er også muligt for dig at tage flere sabbatår, så du både kan arbejde og spare penge, men også komme ud at rejse, og så igen komme tilbage og arbejde. Det kan nemlig være, at du gerne vil have en opsparing til, at du skal flytte ud, og det er også helt sikkert nemmest, fordi det er dyrt at flytte ud. Det gælder møbler, men også depositum osv.