Skal du flytte i lejlighed og starte på studie?

Måske du snart skal flyttet i lejlighed. Det kan være, at du har lidt svært ved at få styr på indretningen. Hvis du er helt på bar bund, kunne du for eksempel starte med at kigge på  billige plankeborde. Man er nødt til at tænke over sin indretning som studerende, da man ikke altid har så meget plads. Derfor er man nødt til at være effektiv med pladsen. Det gode ved billige håndlavede plankeborde er for eksempel, at man sagtens kan bruge det som både spisebord og skrivebord, hvis man ikke har så meget plads. Det er nemlig både funktionelt og flot på samme tid. Derudover er det gode ved billige håndlavede plankeborde, at de netop er til at komme i nærheden af økonomisk. Som studerende har man ikke verdens største indkomst, og derfor skal du også tænke økonomisk, når du handler møbler.

Du får her nogle ekstra tips til din indretning som studerende. Billige håndlavede plankeborde er nemlig blot en af mange muligheder, du har, for at lave en smart indretning.

Brug højden

Når man ikke har så mange kvadratmeter at gøre godt med, kan det være en god ide at udnytte højden i rummet. Det kunne for eksempel være ved at have et højt skab, hylder, osv. Det er træls, hvis man skal bruge gulvet eller bordet til opbevaring. Derfor skal du tænke i højden, når du indretter.

Brug pladsen bag dørene

Det er muligt at købe sådan nogle smarte knager, som man kan hænge på bagsiden af døre. Der kan du hænge jakker, håndklæder eller lignende. På den måde udnytter du også noget plads bag døren, som du ellers ikke ville have gjort. Det handler om at være lidt kreativ i sin indretning som studerende.

Brug pladsen under sengen

Pladsen under dig seng er også guld værd, når du bor som studerende. Det handler om at bruge alle kvadratmeter. Derfor kan du købe nogle kasser, som du kan rulle ind under sengen. I dem kan der være sko, og andre ting, som du ikke bruger så tit.

Der er mange ting at overveje i forhold til sin indretning som studerende. Du kan altid finde endnu flere tips, hvis der stadig er nogle ting, som du er i tvivl omkring, og gerne vil vide noget mere om. Som du nok kan fornemme, handler det om at bruge de kvadratmeter, som du har til rådighed. Ellers skal du bare huske på, at man altid kan prøve sig frem. Hvis du ikke er vild med det, eller det ikke fungerer, må du lave det om igen.