Tager du uddannelsen som håndværker og leder efter en praktikplads?

Hvis du er i gang med din uddannelse som håndværker, så kommer du også på et tidspunkt i praktik. Her er det vigtigt, at du går efter et firma, der har god omtale. Hvis omtalen er god, så er chancen for, at du får en god og lærerig praktik, det også. Tit hvis du finder en praktikplads i dit forløb, kan der være mulighed for, at de fastansætter dig, efter du har afsluttet uddannelsen. Og hvis det ikke er tilfældet, eller du bare har helt andre planer derefter, så har du et godt praktiksted stående på dit CV, der kan hjælpe dig i gang.

Renovering og lægning af nyt tag

En af de opgaver, du nok kommer ud for, er, at taget på et hus skal skiftes eller renoveres. Det kan også være, at det er dit foretrukne arbejdsområde og det, du helst vil arbejde med. Så bør du især lede efter en praktikplads i et firma, der beskæftiger sig med renovering og lægning af nyt tag. Hvis du finder det helt rigtige firma, men det uheldigvis ikke tilbyder praktikpladser, så kan du evt. snakke med nogle af deres medarbejder om det, du gerne vil, og hvordan du kan komme til at gøre det.

En praktikplads giver dig en anderledes læring

Måske har du altid været den, der sad og havde svært ved at sidde stille i klassen. Eller den der kæmpede med karaktererne. Det kan også bare være, at du altid har været langt mere interesseret i en erhvervsuddannelse, end at få en højere akademisk uddannelse. En praktikplads giver dig mulighed for en helt anden måde at lære på, end den du måske er vant til. Du får en masse viden, du kan bruge videre i dit forløb, og du føler, at du lærer noget, du rent faktisk kan bruge på arbejdsmarkedet.