Din 18-års fødselsdag er en stor dag – Hvad har du tænkt dig at gøre?

Din 18-års fødselsdag er en af de store dage i dit liv. For nogle ligger den på nogenlunde samme skala som konfirmationen og brylluppet, og dog ikke helt. For andre er den større eller meget mindre. Nogle vælger slet ikke at gøre noget ud af sin 18-års fødselsdag – andre vælger at holde den helt store fest. Det er selvfølgelig helt op til den individuelle teenager, hvordan fødselsdagen skal forløbe – også selvom forældrene tror, at de har meget at skulle have sagt. Selvfølgelig har de også en stemme i det.

Den store – eller mindre – fest

Hvis du har valgt, at du vil holde den helt store fest, så er der mange, der skal inviteres, men der er også andre ting, du skal have med i overvejelserne. Det samme er der, hvis du blot holder en mindre fest. Nogle af de mest hovedsagelige ting er placering (hvor skal festen holdes), mad og drikkevarer. Drikkevarer spiller en utrolig stor rolle; især til en 18-års fødselsdag. Hvilke drikkevarer vil du gerne have, der er – og hvor skal du egentlig anskaffe dem fra? Et godt sted, med et stort udvalg, er uhrskov-vine.dk.

Dig, der ikke vælger at holde fest

Måske har du truffet det valg, at der ikke skal holdes fest. Måske er det bare dig og din familie, der spiser kage og åbner gaver, men ikke gør noget, der er større. Nogle af de ting, du kan gøre i stedet for, er, at du f.eks. kan tage ud at rejse med din familie, nogle fra dine familie eller bare dig og nogle venner. Noget andet kunne være, at du tog på en udflugt med folk, du holder af eller holder en sleepover. Eller måske ved du lige præcis, hvad det er, du gerne vil bruge din 18-års fødselsdag på.