Klar til den store teenagefest

teenagefest

Skal der være fest, så skal der også være ordentlig fest. Det betyder, at man måske gerne vil gå og forberede sig en masse på aktiviteter, pynt og alt muligt andet. Sommetider kan det dog være svært at finde inspirationen. Måske troede man, at man ville have en masse sjove idéer. Men når det kommer til stykket, kan man ikke finde på noget.

Forberedelsen

Hvis der virkelig er tale om en stor anledning eller en længe ventet fest, må den godt få lidt gas. Måske vil man gerne gøre lidt ekstra ud af tingene, så folk ikke lige glemmer det foreløbigt. Her er forberedelsen naturligvis ofte vigtig. Det kan være noget med, at man lige sørger for at lave nogle fede invitationer.

Skal der gøres endnu mere ud af det, vil man måske lave nogle særlige små gaver. Det kan være en nøglering, som er lavet helt personligt fra værten. Det kan være et sjovt minde for dem, som var med til festen. Det kunne også være en keyhanger, som man måske kan bruge på en sjov måde i løbet af aftenen.

Måske går man også og giver folk nogle små hints om, hvad der skal ske til festen. Det kan være et bestemt tema, hvor man skal klædes ud. Det kan også være, at alle får en opgave, som skal løses før festen.

Selve festen

Netop det med en lille opgave kan også være en god og sjov idé til selve festen. Måske vil man gerne have hjælp til det praktiske. Men det kan være lidt svært at sige til folk, at de skal hjælpe med oprydningen. Her kan det være en fin idé at gøre det til noget morsomt. Det kan være, man konkurrerer om, hvem der giver en hånd med. Det kan også være, at alle får en lille seddel udleveret med deres opgaver.

Det behøver selvfølgelig heller ikke være en pligt. Det kan også være noget, som gør festen mere interessant for alle.

Sjovt for alle

Og det er naturligvis vigtigt, at man sørger for, at alle er med. Der er ikke noget værre end en fest, som kun er sjov for halvdelen. Det kan man sagtens tænke lidt over, når man arrangerer på forhånd. Måske skal man vælge nogle aktiviteter, alle kan være med til. Det kan også være, man skal sørge for, at alle bliver aktive på eller anden måde i løbet af aftenen.