Har du svært ved at finde på julegaveønsker? Her får du en række gode idéer

Julen nærmer sig så småt, så det er tid til, at du skal finde på nogle julegaveønsker. Når du bliver bedt om at lave en ønskeliste, kan det godt være svært at finde på noget lige nu og her. Du kan pludselig ikke huske, hvad du faktisk mangler eller godt kunne tænke dig.

Da du var barn, var det nemt at finde på noget, som du ønskede dig. Nu er du kommet i en alder, hvor du er tættere på at være voksen. Så er det pludselig sværere at finde på noget.

Gå i gang med din ønskeliste i god tid

Hvis du vil gøre det lettere for dig selv, kan du skrive på din ønskeliste i løbet af hele året. Du kommer som regel i tanke om ting, du ønsker dig på nogle helt tilfældige tidspunkter. Når du kommer i tanke om noget, skal du vende dig til at skrive det ned med det samme.

Hvis du gør det i løbet af hele året, står du automatisk med en ønskeliste i december måned. Når du gør det på den måde, slipper du for at skulle finde på nogle ønsker lige nu og her.

Her får du nogle gode idéer til, hvad du kan skrive på din ønskeliste.

Ønsk dig ”flytte hjemmefra”-ting

Da du var børn, ønskede du dig bare det nyeste legetøj. Nu er det ikke på samme måde lige så nemt at finde på nogle ønsker. Hvis du nærmer dig en alder, hvor du går og tænker på at flytte hjemmefra inden for nogle år, kan du ønske dig nogle ”flytte hjemmefra”-ting.

Det er dyrt at flytte hjemmefra, fordi du skal købe rigtig mange forskellige ting. Derfor er det rigtig smart, hvis du ønsker dig en masse af de ting til jul. På den måde kan du i løbet af nogle år samle nogle forskellige ting sammen.

Når du ønsker dig ”flytte hjemmefra”-ting, kan du ønske dig nogle af ting, som er træls at bruge penge på selv. Det kan f.eks. være:

  • En støvsuger

  • En elkedel

  • Opbevaringsbøtter

  • Gryder og pander

  • Brødrister

Du kan ønske dig alverdens forskellige ting. Det er lidt træls, når du sidder juleaften og ikke kan tage nogle af dine gaver i brug allerede, men når du engang flytter hjemmefra, vil du være rigtig taknemmelig for dine gaver.

Skriv oplevelser på din ønskeliste

Når du ikke ved, hvad du skal ønske dig, kan det være fordi, du simpelthen bare ikke føler, at du mangler noget lige nu. I stedet kan du skrive oplevelser på din ønskeliste. Det er nemlig noget, som du altid kan bruge.

Det er ikke sikkert, at du særlig tit går ud og bruger penge på oplevelser. Derfor er det et helt perfekt gaveønske. Du kan ønske dig nogle helt specifikke oplevelser såsom en biograftur, et cocktailskursus, en tur i en sportsvogn el.lign. Men du kan også lade dig overraske og lade andre vælge.